.sKaNNer. Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Numele meu în joc: Cernoby Numele EXACT celui pe care îl reclam:Loris & aurica18 Screenshot-uri: Descriere a situatiei: Ma duceam la Pariuri si erau 2 ballasi la Rent Car SF... trec pe acolo si vad ca unul dintre ei trage in mn ( aurica18 ). M-am dus la el si tot nu a incetat sa nu traga ( nestiinta de regula ), dupa vreo 15 secunde a venit si Loris a tras un glont in minte si am murit... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Panther[AOD] , Florin
Guest FreaKdadisK Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Ceea ce ai facut tu se numeste vanatoare , trb sa-i anunti ca este sz , nu sa stai cu mana pe f8 .. imi acc warn. bft
.sKaNNer. Posted April 10, 2012 Author Posted April 10, 2012 Trebuia sa iti zic eu? Ai citit Regulamentul Jocului si Citit Regulamentul Factiuni ( Ballas ) ca in aman2 locuri scri. Liderul tau nu te-a invatat ca este safe zone acolo? Auzi la el ca trb sa iti zic... Trebuia sa stii tu nu sa iti zic ... auzi-l
.sKaNNer. Posted April 10, 2012 Author Posted April 10, 2012 Retrag plangerea. Am discutat cu ei in Game... si nu stiau ca pana la NR e safe-zone Dati closed. # Sorry pt Double Posting :)