ixxy Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Cu cateva zile in urma am facut un cont si am primit un mail ca acel contu mi-a fost refuzat Am si eu o nelamurire ...de ce mi-a fost refuzat contul Username : spiri1
ija4ok Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nu ai contul:mistakes ? Caracter Ixxy (8rr). Sa nu mai zic ca in aceeasi zi ai cerut: contul spiri de pe un ip de Targu-mures Si culmea tot atunci ai cerut: contul spiri1 de pe un ip....(acum sa vedem daca esti superman sau nu)... (US) United States (KANSAS). Chiar vreau sa ma lamuresti cu aceste lucruri inainte sa-ti blochez si contul spiri.
ixxy Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 Nu ai contul:mistakes ? Caracter Ixxy (8rr). Am jucat pe contul acela dar lam primit in perioada cand nu se puteau face conturi si se pare cine mi l-a dat dupa ce iam dat o gramada de rr pe 2 caractere a fost destul de magar sa schimbe parola deci acuma nu am nici un cont ... se poate verifica dupa IP :| si in legatura cu contul spiri nu merge nici acela am incercat am crezut ca i folosit de cineva de aceea am incercat spiri1
ixxy Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 OK. Si despre conturile cerute acum? As vrea primul cont spiri daca nu este folosit
ija4ok Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Eu te-am intrebat altceva mai sus. De ce un cont este cerut de pe un ip de TG Mures si altul din SUA Kansas?
ixxy Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 Despre SUA KANSAS nam chiar nici o idee deci chiar i folosit
ija4ok Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 NU inteleg nimic din ce scrii, sincer. Acum ai ip: 141.0.8.139, Country (US) United States Ma iei la misto?
ixxy Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 nu nu stiu de ce am IPul asta ...sunt din Targu Mures sunt online pe un joc la care serverul are locatia in USA dar nush daca are vreo legatura