Kodatu Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Numele meu în joc: mike17kz Numele EXACT celui pe care îl reclam: wRs Screenshot-uri: Descriere a situatiei: Am jobul de Trucker, tocmai ce incarcasem marfa de la docuri, am plecat, eram pe podul ce desparte portul de oras, mergeam pe partea dreapta "regulamentar", stiu ca este doar un joc dar incerc sa respect regulile de circulatie chiar si aici, pe partea dreapta din fata, player-ul "wRs" m-a lovit, am trecut cu vederea dupa ce am primit o penalizare. Nu a putut sa-si continue drumul fara a se intoarce si fara a intra in mine intentionat pentru a primi penalizare, nu s-a oprit pana cand nu i-am spus "ai post". Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): este prima data cand fac o plangere, nu ca nu am fost atent care dintre ei erau online pe server, pe viitor o sa fiu. Martori: -
Panther Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nu in sectiunea asta trebuia sa faci un nou topic. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=458 dai aici start new topic.
m4x Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Ti-am mutat topic-ul unde trebuia. wRs nu primeste nimic, trebuia sa suni la Politie si sa-l raportezi. Closed.