Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrazzY_ELF

reevaluare

Recommended Posts

Posted

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

VEDETI CE SCRIE AICI ? PRIMA ABATERE SUSPEND MINIM 20 ZILE , A DOUA ABATERE SUSPEND 50 ZILE ! eu sunt la prima abatere si tu imi sari in cap cu 60 mai rau ca si cum as fi fost la a doua abatere ? Cer sa reevalueze un admin corect aici ! multumesc frumos .

Posted

Scrie "MINIM", adica nu mai putin de 20, se poate da de la 20 la 99. ija a hotarat sa-ti dea 60 de zile pentru tupeul tau care l-ai avut cand ai postat la plangeri. Pe viitor poate nu o sa mai fie doritori ca tine sa dea la altii suspeduri de genul. Din punctul meu de vedere suspendul ramane la 60 de zile.

Posted

bine hai sa zicem ca tine , minim , de la 20 la 99 , mie mia dat 60 la prima abatere , daca e sa mai fie odata o sa iau 50 ? ca nu inteleg , prima abatere se pedepseste mai grau ca a doua ? e prea de tot ...

Posted

E prea de tot ceea ce faceti voi. Mutati caracterele pe spot sau langa tarcul de bk si apoi le postati (sau le posteaza altii).

Sa stii ca aveam intentia sa dau 98 (in plus urmeaza sa ma consult si cu ai mei colegi legat de celalalt caracter al tau).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...