magiciano Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 [bogdaN] mi-a dat pk in k6 degeaba , fara sa stationez , fara avertisment. Nu l-am jignit , e o vorba , smecher adica de doua ori prost si odata fraier. El a zis ca e smecher si eu m-am referit la vorba aia. Pk in kalima >> http://www.imagebam.com/image/60abf3183343984 Cer o reevaluare pentru ss la Kremlin. Multumesc
ija4ok Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 e o vorba , smecher adica de doua ori prost si odata fraier. Nu doar pentru asta ai primit suspend, ci si pentru afirmatia cu "centura".
magiciano Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 e o vorba , smecher adica de doua ori prost si odata fraier. Nu doar pentru asta ai primit suspend, ci si pentru afirmatia cu "centura". Am citit regulamentul si scrie asa "Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat." Centura este o fasie ce se leaga in jurul taliei la sportul numit Karate. Nu i-am jignit parintii sau alte rude. Eu sunt de parere ca ar trebui anulat ss.
ija4ok Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Eu nu sunt de aceeasi parere. Suspendul ramane. Closed.