Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrazzY_ELF

evil spirit langa tark bk

Recommended Posts

Posted

altii se chinuie sa creasca si " pretenasu " asta da lejer langa tark bk ... nu`i frumos ... printul : http://www.imagebam.com/image/a2b60d183341477

si mai am vreo 3 printuri daca e nevoie , Have a nice day !

Am lasat afk la spot poison golem. Am fost la fac si cand m.am intors dadeam langa tarc bk, se poate verifica! Crezi ca asa prost sunt sa stau sa dau langa tarc bk? Nu mai vanati si nu mai fiti prosti.

Posted

nu stiu " pretenas " eu ma plimbam prin arena , mergeam sa verific la tarkuri sa preiau ceva si hop un sm langa tark bk , ti se pare corect ? hai sa mergem toti mg si sm in tark bk sa bagam cu es sa creste mai rpd ca noi suntem mai smecheri .. regulamentul e pentru toti !

Posted

nu stiu " pretenas " eu ma plimbam prin arena , mergeam sa verific la tarkuri sa preiau ceva si hop un sm langa tark bk , ti se pare corect ? hai sa mergem toti mg si sm in tark bk sa bagam cu es sa creste mai rpd ca noi suntem mai smecheri .. regulamentul e pentru toti !

Ok inteleg ca mai gasit langa tarc bk si tu care respecti intr-un tot regulamentul ai zis ce sa mai ..trebuie pus la punct, nu? Cand va vad asa.. stii daca ar verifica logo-urile si ai iesi tu cel care m.a mutat cat as rade.. in fine .. sper sa se verifice ca nus atat de nab sa dau langa tarc bk :tiphat:

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=345964&st=0&p=4827401&hl=+evil%20+spirits%20+tarc%20+bk&fromsearch=1&#entry4827401 .

Se aseamana cazurile astea. Se vede clar ca am fost vanat. El nu era afectat de acest es. Daca era sa fiu postat sa fi fost postat de bk-ul din tarc. Cer nefondata si vanatoare !

mai cauta vreo 3 plangeri anterioare asemanatoare sa te scoti , recunoaste acu ca iti place xp`u sa nu ne mai invartim in jurul cozii , eu nu te vanez pentru ca nu am motive am trecut pur si simplu pe acolo , de acu hai ca ma duc si eu sa dau langa tark bk si zic ca am fost plecat in oras si revin dupa 2 ore si sa nu se ia nici o masura , asta e o incalcare a regulamentului datu cu es langa tark bk , acu toti putem pretinde ca am fost afk , sa ne ierte nenea adminu si tot asa ... app in plangerea care ai gasito mai sus acolo inculpatul avea 2 rr , nu le facea cine stie ce ks in tark bk dar tu la 30 rr sau cate ai crek ii deranjai pe baietii din tark si daca e cum zici tu sa te fi postat bk , bk poate era din ally cu tine si nu e nesimtit sa dea suspend in ally , imi pare foarte rau ca nu am facut un print cu clicku pe bk sa vad ce ally era ... oricum daca e nevoie mai am vreo 3 printuri care arata ca ataca langa tark bk , acum asteptam un admin sa dea un verdict , multumesc frumos :)

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=345964&st=0&p=4827401&hl=+evil%20+spirits%20+tarc%20+bk&fromsearch=1&#entry4827401 .

Se aseamana cazurile astea. Se vede clar ca am fost vanat. El nu era afectat de acest es. Daca era sa fiu postat sa fi fost postat de bk-ul din tarc. Cer nefondata si vanatoare !

mai cauta vreo 3 plangeri anterioare asemanatoare sa te scoti , recunoaste acu ca iti place xp`u sa nu ne mai invartim in jurul cozii , eu nu te vanez pentru ca nu am motive am trecut pur si simplu pe acolo , de acu hai ca ma duc si eu sa dau langa tark bk si zic ca am fost plecat in oras si revin dupa 2 ore si sa nu se ia nici o masura , asta e o incalcare a regulamentului datu cu es langa tark bk , acu toti putem pretinde ca am fost afk , sa ne ierte nenea adminu si tot asa ... app in plangerea care ai gasito mai sus acolo inculpatul avea 2 rr , nu le facea cine stie ce ks in tark bk dar tu la 30 rr sau cate ai crek ii deranjai pe baietii din tark si daca e cum zici tu sa te fi postat bk , bk poate era din ally cu tine si nu e nesimtit sa dea suspend in ally , imi pare foarte rau ca nu am facut un print cu clicku pe bk sa vad ce ally era ... oricum daca e nevoie mai am vreo 3 printuri care arata ca ataca langa tark bk , acum asteptam un admin sa dea un verdict , multumesc frumos :)

Ba da ai motive sa ma vanezi.. pentru ca te.am postat pentru ks acum cateva zile... si se nu am lasat langa tarc de bk.. pe tine te inteleg ca ai fo prost sa faci asta.. eram la primu spot de poison golem. SI am plecat pana la fac... si cand m.am intors eram langa tarc... Si chiar ar terbui sa se acorde nefondata.. pentru ca el nu era in tarc. si trebuie 2 min atentionarea.

Posted

apropo ca ziceai ca dc nu te`o postat bk si ca te vanez sa iau pentru vanatoare , poate eram in tark bk si atacam si am venit afara langa tine sa fac printul , rog un admin sa ia o decizie cat mai corecta in acest caz si sa nu mai iertam playerii , ca e mic , ca era afk si nu a stiut , daca e so luam asa si ar face toti la fel ar fi haos pe server , eu unu pe old am luat tot felul de ss de la 2 zile la 98 zile , asta e , am gresit , am platit , acu nu mai sunt la fel , dar ce vreau sa spun e daca a gresit si a incalcat o regula sa fie pedepsit conform regulamentului :)

Posted

apropo ca ziceai ca dc nu te`o postat bk si ca te vanez sa iau pentru vanatoare , poate eram in tark bk si atacam si am venit afara langa tine sa fac printul , rog un admin sa ia o decizie cat mai corecta in acest caz si sa nu mai iertam playerii , ca e mic , ca era afk si nu a stiut , daca e so luam asa si ar face toti la fel ar fi haos pe server , eu unu pe old am luat tot felul de ss de la 2 zile la 98 zile , asta e , am gresit , am platit , acu nu mai sunt la fel , dar ce vreau sa spun e daca a gresit si a incalcat o regula sa fie pedepsit conform regulamentului :)

Daca erai in tarc bk veneai langa gard acolo din tarc si faceai printuri..

Posted

Daca erai in tarc bk veneai langa gard acolo din tarc si faceai printuri.. si trebuie sa ai printuri timp de 2 min .. se numeste atentionare , in caz ca nu ai citit regulamentul, nu cred ca are rost sa dau copy/paste .

eu am fost postat pe fosta baza de date si nu stiu daca se poate cauta in arhive sa vada ca tot asa am fost postat cu un print si daca e nevoie cum am mai zis mai adaug 3 printuri , eu cu un print am primit suspend pentru es langa tark bk si nu cred ca sa schimbat regulamentul in aceasta privinta in 2 ani ... sa fim seriosi , nu mai cauta acu sa te scoti , ai gresit , suporta consecintele , nu mai am nimic de zis , asteptam un admin pe aici

Posted

Nu e vina mea ca lasi afk.

atunci aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=345964&st=0&p=4827401&hl=+evil%20+spirits%20+tarc%20+bk&fromsearch=1&#entry4827401 de ce nu s.a dat suspend? sau http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=433474&st=0&p=6203583&hl=silphy&fromsearch=1&#entry6203583 << chiar tu ai dat suspend pentru vanatoare ai cautat in logouri sa vezi daca l.a mutat cnv si mg.ul era in aceeasi situatie ca mine ( A F K).

Posted

warn la neimplicati , daca vrei sa stii am atacat la intrare arena chiar cum am intrat am dat cu es am omorat niste mobi si veneam spre tarkuri sa vad care e treaba sa iau ceva sa cresc si am dat de sm , restul discutiei este mai sus , mentionez din nou : WARN LA NEIMPLICATI ! acum asteptam decizia unui admin , multumesc frumos .

Posted

fii serios , la 20k + de mana... de la intrarea in arena pana acolo se regenera mana. cel putin eu,asta nu o inghit. Si nu e nevoie sa te agiti asa era o simpla parere.

Posted

Toata lumea vede ca sunt vanat, numai moderatorii nu prea vad asta

tu vezi ce vrei tu , dupa ce ai gresit acu esti panicat , nu stii cum sa faci unde sa cauti si ce sa cauti pentru a scapa de suspend , credema , cunosc senzatia , am traito si eu acu 2 ani aproximativ :-? dar asta este nene , la toti nii greu :)

Posted

Toata lumea vede ca sunt vanat, numai moderatorii nu prea vad asta

tu vezi ce vrei tu , dupa ce ai gresit acu esti panicat , nu stii cum sa faci unde sa cauti si ce sa cauti pentru a scapa de suspend , credema , cunosc senzatia , am traito si eu acu 2 ani aproximativ :-? dar asta este nene , la toti nii greu :)

Doamne cat de penibil esti, omule sunt 5 zile :))) e un joc nu fac puscarie! Vreau sa se observe adevarul :)

Posted

altii se chinuie sa creasca si " pretenasu " asta da lejer langa tark bk ... nu`i frumos ... printul : http://www.imagebam.com/image/a2b60d183341477

si mai am vreo 3 printuri daca e nevoie , Have a nice day !

Cata nesimtire pot sa vad pe acest server.

s3rJ-Mg 60 de zile suspend pentru vanatoare.

In schimb, blacKwiZZ 5 zile pentru spell langa tarcul de bk (sa nu-mi aduci alte topicuri cum ca nu au fost sanctionati in alte topicuri).

Vreau sa fie o lectie (sa nu crezi ca am ceva cu tine neaparat) si pentru ceilalti amatori de lasat afk prin arena (o faceti pe propria raspundere si platiti daca se intampla astfel de cazuri).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...