Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kRaYnEEEEEEE

[Rezolvat]Plangere motan

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc:krayneeeeee

Numele EXACT celui pe care îl reclam:motan

Screenshot-uri:http://imageshack.us/f/16/samp050gz.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):mergeam si dintr-o data imi scrie el pe whisper !!

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Maryus-Hkr

Martori:-

Posted

ma krayneee tu nu au putin respect pe cat motan e si colegul tau mai ai tupeu sa ii faci si post mai ales cand ati fost in aceaiasi factiune sa-i faci post fii ma serios tu il injuri si el cand te injura faci poza doar cand te injura el ca tu nu esti prea jmecher sa faci ce vrei tu + E COLEGU TAU MA cum sa-i faci post te intelegi foarte bine cu el , asta dovedeste ca esti un vanator si meriti pedepsit ca sa nu mai faci alta data.

PS: scz dar lipsa de respect e mare pt el stiu ca iau warn up dar am vrut sa-l lamuresc paote no sa mai faca.

Cerere si ti se va da, warn up. Daca doresti sa-i transmiti ceva, puteai sa o faci si prin PM sa eviti sanctiunea. Data viitoare ai sa primesti o sanctiune mai mare (DPA / suspend)

Posted

m4x.

sa stii ca noi suntem prieteni foarte buni,,,suntem vecini de cartier,,,ba chiar suntem si colegi de basket,,ne ajutam si am scris si eu la vrajeala,apropo in timpul acela eu cu krayne vorbeam si pe skype.si am inceput sa radem amandoi.de asta si iam scris credeam ca nu va face asta fiindu-mi prieten..... nici nu stiam ca va reactiona asa.dar deacuma schimb foaia...sper sa intelegi ca a fost o mica gluma si VORBEAM PE SKYPE...EL A SCRIS CA A VENIT ASA DIN SENIN...EL VREA SA-MI FACA RAU..NUSH DE CE ...PARCA ERA ALTFEL ...ACUMA E CIUDOS :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...