Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GoGUt

pk spot

Recommended Posts

Posted

N`seara , s3rJ sunt , asa , am citit in regulament si nu scrie nicaieri ca daca cineva face preluare si ia pe cineva in pt , acel cineva in cazul asta gogutza poate face print la pk si posta cu preluarea facuta de celalalt player , in cazul de fata nu am stiut ca au party acestia doi , eu eram pe spot si am revenit , mia spus olandezu ca sunt preluat , ok , am stat pe spot si am asteptat sa revina lumea din pt , nam facut ks , nimic , din cate stiu eu in kalima nu este stationare si am stat pe spot , a venit gogutza pe acolo si lam pk pentru ca afk guild are KOS de la mine , nu sa legitimat sa zica ca are pt cu olandezu sau ceva de genu , doar venea si " bazaia " pe la spot .

Posted

eu sincer sa va spun nici nu stiu undesi are rostul aceest topic , din punctul meu de vedere gogutza e un mascarici care a venit pe spot si se bataia pe acolo stanga dreapta , eu am vorbit ce am avut de vorbit cu cel care a facut preluarea la spot si am dato la pace , am facut si pt chiar , va pot pune si un print cu pt cu olandezu , nu inteleg care e treaba cu gogutza , eu chiar nu am stiut ca avea pt ... eu cand sunt k7 numi place sa vina unu spectator sami stea pe spot si sa se uite la mine sa astepte sa ma duc pana la wc sa ma preia , cum vad " musafiri nepoftiti " pk si la revedere , nu stau sa ma rog de ei sa plece pentru ca nu e regula de stationat in k7 ... rog adminii sa evalueze cu precizie aceasta plangere ..

Posted

mascariciule , chiar daca as fi si pe mg , odata ce nu raspund de pe charu respectiv de pe care atac , nu poti sami faci print cu ks , citeste regulamentul si date cu capu de el pana il inveti

Posted

bine eram pe ambele , de unde si pana unde trebe sa`ti confirm tie , eu cu olandezu am vb ce am avut de vb , nu mia zis no ks sau ceva de genu , capisi ? tu doar ai venit si te plimbai pe spot , ce misto , vin si eu si ma plimb pe spot la tine si gata treaba , hai sa incep sa postez si mai stiu eu ce , dute in lumea ta pretenas si lasane :)

Posted

Plangerea este incorecta din atatea puncte de vedere incat nici nu am sa stau sa le enumar.

De data asta avertisment, data viitoare nefondata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...