Chase. Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Numele meu în joc: CloHard Numele EXACT celui pe care îl reclam: Piki Screenshot-uri: ! + aici continui aici imi dau seama de rationamentul tau foarte ridicat si de maturitatea de care dai dovada ,cand dupa ce ma injuri , inchizi /w'ul pentru a nu mai avea dreptul la replica,frumos... Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): De ciuda ca l-am omorat dupa ce el m-a atacat ,imi face spam pe /w si ma jigneste Martori: none Are dpa,postez eu pt el Retrag
Danutzu Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Numele meu în joc: CloHard Numele EXACT celui pe care îl reclam: Piki Screenshot-uri: ! Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): De ciuda ca l-am omorat dupa ce el m-a atacat ,imi face spam pe /w si ma jigneste Martori: none Are dpa,postez eu pt el Ce jigniri sunt astea ca iam spus sa mulga oile dupa ce ma cauta si ma omoara la cai ,si din cate stiu eu parca tu trebuie s apostezi nu altu .
m4x Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 "Up" pentru ce ? Ai grija pe viitor sa citesti regulamentul sectiunii Plangeri. Closed.