Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

info

Recommended Posts

Posted

Evident ca nu!

1-Este doar un singur jwl.

2-Prin asta el nu dovedeste ca DarthAlex era afk sau on cu pick

3-Ca spune alex ca a uitat pick , putea sa zica si ca are move to pick, daca dovezi nu sunt...

:tiphat:

Posted

Daca plangerea era postata regulamentar se discuta la AS daca se acorda sau nu suspend.

Eu unul nu as fi acordat suspend.

Posted

Sunt reguli...

"Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza:

- atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet;

- sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului." by Ody`

Posted

Si sa intrebi daca e omul on ??

eu poate culeg normal si posteaza un agarici .. admini imi dau ss si eu nu am cum sa dovedec ca eram on si uuuu magie..

VREM REGULIi CLAREEEEEE.

si facute in asa fel incat sa nu zica un admin " Nu putem face un regulament pentru fiecare caz in parte." "ramane la aprecierea moderatorului " ca nu sunt 5 10 zile sunt 60... si sa iei 60 de zile ca asa crede un moderator..poate crede prost... nu e tocmai o idee buna.

Posted

Regula asta e suficient de explicita si clara. Discutiile apar cand ne intrebam daca un caz se incadreaza sau nu intr-o anumita regula. Dar asta tine de activitatea de solutionare a plangerilor, nu de activitatea de reglementare sau de creare de reguli.

Nu exista regula perfecta, nu exista regula atotcuprinzatoare, exista doar reguli perfectibile, iar din acest punct de vedere am facut eforturi pentrua adapta mai multe reguli nevoilor jocului si le vom face de fiecare data cand consideram ca este necesar.

Pentru intrebarea ta puteai sa-i dai un PM lui oick si primeai raspunsul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...