Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest StiuCAisAlive

Reevaluare Afastas

Recommended Posts

Guest StiuCAisAlive
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437840

Salut , mi sa dat 17 zile pentru stationare si ks si cica injurii de domnul oick , vreau un admin ca ija,kitte,Lancelot sa reevalueze : oick e copulu cu ciuda

dai 17 zile pentru stationare + ks nus eu am nesimtire oick ci tu ai ; si nu mai dat t/c si suspend acount pe forum ca esti de naspa copile

Bft

permanent

Guest StiuCAisAlive
Posted

mai taci ma butule ca esti mana in mana cu oick

nu exista asa regula in regulament

Afastas 2 zile stationare + 5 zile ks + 5 pentru jigniri + 5 pentru nesimtire = 17 zile suspend.

2 zile stationare si 5 ks jigniri nu exista nesimtire nu exista astea sunt inventate de 2 admini incompetenti sa joace fara sa inventeze reguli 2 admini din Alyy hentati sa le fie lor bine ;)

REGULI exagerate : nu am vazut in viata mea de cand joc pe link regula de nesimtire sau jignire ban 5 zile la jignire se da 1 max 2 zile si nesimtitre e REGULA INVENTATA de tine oick

Kitte sau ija sa rezolve aici , oick tu nai habar cei ala mu esti paralel ;)

chiar nu stiu ce i se pare lu oick JIGNIRE : "ba faci umbra pamantului" si ca " vai de capatana aia a ta" astea sunt jigniri da "FMM" ce e ma ?? ? SUNTETI INCULTIII RAU DE TOT

Posted

Nu ai vazut niciodata suspend de 5 zile pentru jignire ? :

"1. Jigniri/Insulte

Insultele sau jigirile aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile"

Iar in ceea ce priveste "nesimtirea", te invit sa dai "search" sa te convingi ca nu esti primul care se alege cu suspend pentru asa ceva.

Revenind la reevaluarea ta :

1. Suspendul este acordat corect.

2. Te alegi si cu 15 zile suspend pe forum pentru acuzatiile aduse (nu esti la prima abatere) si limbajul folosit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...