BlueAndy Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 inca un Gigel care s-a gandit ca el poate juca dupa cum il taie capul: spot: 5 min dureaza prea mult, asa ca decide sa ma mute si sa se apuce de treaba:
TzuYoshi Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 In arena pk-ul este permis. Daca arma mea are skill si eu il folosesc, nu ma intereseaza ca te muta de pe spot sau nu. Daca esti on, revii in pozitia initiala sau ma omori. Te-am intrebat o singura data de afk dar asta nu inseamna ca trebuie sa fac pk. Stiam ca esti on - te miscai, dar e prea mare deranjul sa zici ceva cand esti intrebat daca esti... Vad o singura poza in care eu dau cu ES in poza 4. Asta nu e o plangere corecta.
BlueAndy Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 In arena pk-ul este permis. Daca arma mea are skill si eu il folosesc, nu ma intereseaza ca te muta de pe spot sau nu. Daca esti on, revii in pozitia initiala sau ma omori. Te-am intrebat o singura data de afk dar asta nu inseamna ca trebuie sa fac pk. Stiam ca esti on - te miscai, dar e prea mare deranjul sa zici ceva cand esti intrebat daca esti... Vad o singura poza in care eu dau cu ES in poza 4. Asta nu e o plangere corecta. Tu aici meriti ss pentru nesimtire, ss-ul fiind mai mare. Sansa ta e ca nu te pricepi sa muti cu skill si m-ai lasat langa perete crezand ca ma faci numai din tupeu in cazul in care revin: ''Andrei?'' Daca ma mutai de pe spot luai pentru nesimtire, asa iei doar pentru KS pe care l-ai facut in minutele 30, 31, 32. Si daca nu iti dadeam cancel la duel aici continuai: Si eu mai foosesc metoda, dar imi asum si riscurile pe care le implica. Tura asta te-ai ars. Te mai astept.
Lancelot Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 TzuYoshi pauza 5 zile ks pe spot Da buna explicatia..mai ales daca nu erai si-un jucator vechi prin partile astea mai ca te credeam :))