VicToR_ Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Numele meu în joc: mInd Numele EXACT celui pe care îl reclam: The_StaR Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/11/samp000gmuz.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): limbaj Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): HkR, Panther Martori: -
FALLEN Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Dupa ce ca sunteti nesimtiti, dati wanted cand oamenii pleaca,mai faceti si post, ducetiva ma si spanzurativa ca sunt numai copii frustrati in politie Limbaju e cenzurat, si sub acea cenzura se ascunde un "RETARDAT"(care oricum e cenzurat,cum ziceam ) care nu mi se pare asa grav, deci esti prea sensibil :( Daca ai vazut ca fac spam, nu puteai sa dai /togwhisper? dar de ce ai zis, lasa ca poate mai zice ceva, si mai fac si eu +1 #Nu necesita reply
anaxor Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nici ce ai scris tu mai sus nu era necesar, The_StaR primeste mute 1 ora. Closed!