Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FALLEN

[Rezolvat]Ghiondes - non fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: The StaR

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ghiondes

Screenshot-uri: S2wsY.jpg

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma duc si eu la cai ca orice om, dau de un mafia si un sfr p'acolo,omor mafia, si ramane sfr care castiga la cai, trag in el,iese afara,trag iar in el, il alerg nitel si da /q :(

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): m4x

Martori: StreetDevil era in cai, nuj daca si afara cand a dat /q

Posted

Numele meu în joc: The StaR

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ghiondes

Screenshot-uri: S2wsY.jpg

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma duc si eu la cai ca orice om, dau de un mafia si un sfr p'acolo,omor mafia, si ramane sfr care castiga la cai, trag in el,iese afara,trag iar in el, il alerg nitel si da /q :(

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): m4x

Martori: StreetDevil era in cai, nuj daca si afara cand a dat /q

Am iesit de la cai dupa ce a castigat si nu te-am observat numai cand am dat /q.si /q am dat ca sa imi dau un relog pt ca aveam bug la viata.

Posted

Atunci de imi zici pe /w ca doar nu-mi lasai mie 181k?

Macar daca aveai bunu simt sa recunosti, paote mi-o retrageam, dar daca esti si nesimtit, asta e

YmKqa.jpg

Posted

Atunci de imi zici pe /w ca doar nu-mi lasai mie 181k?

Macar daca aveai bunu simt sa recunosti, paote mi-o retrageam, dar daca esti si nesimtit, asta e

YmKqa.jpg

Da,ca dupa ce am intrat iara mi-ai dat /w dc am iesit si eu am zis ca doara nu iti lasam banii tie.Nici nu stiam depre ce era vorba,credeam ca despre o faza de mai devreme.La cai chiar nu te-am observat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...