FALLEN Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Numele meu în joc: The Star Numele EXACT celui pe care îl reclam: kenzzor Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eu incerc sa-l calc cu masina si el da /q Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus,Panther Martori: Nimeni
Guest FreaKdadisK Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Pai eu unde apar in acea poza ? nici nu aveam trb cu tn , am dat relog , nu inteleg dc imi faci post ? o poza cand ma calcai sau ne duelam ?
FALLEN Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Se vede clar ca imi zici sa stau nuj ce, probabil ca castigasei la cai, dea Dute si te culca cu textele astea #Nu necesita reply
Guest FreaKdadisK Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Era mafiotul alex911 , si tot dadea cu pumni in mine , si i-am spus sa se potoleasca , si l-am omorat , apoi am facut w2 si am dat relog sa pot depozita materialele , nici nu te-am vz cand ai venit macar , poate alex911 sa confirme ca l-am omorat msz.
FALLEN Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Nu, nu mai am,oricum se vede clar ca zice sa stau nuj ce, ma rog astia sunt playerii