wOrSeN Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Numele meu în joc: wRs Numele EXACT celui pe care îl reclam: mafia2 Screenshot-uri: Click. Click. Click. Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): s-a starnit o vijelia la mana lui si a inceput sa ma injure . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: -
mafia2 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 BAI Copile eu trebuia sa duc ceva ca aveam jobu trucker si tu ai intrat cu masina in mine, si trageai cu arma in mine mi-a luat penalizare :| Ce Vroiai sa fac ...Am sunat si la politie dar nu cred k sa facut ceva...Asa ca scoateti /call 911 ka eu cred ka degeaba este :| IMI CER SCUZE :) na da dupa ce ca esti vinovat mai vi si imi faci si posta aici :| Ps:Pentru admini :D un sfat :) Cand se fac plangeri lasati posturile deschise sa isi poata spune si "paratul" cuvantul...si le spuneti pe server celor care au plangere sa intre pe forum sa isi spuna cuvantul in cea ce priveste plangerea adusa :) .
wOrSeN Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Eu sunt mafiot . Eu pot omora pe orcine si orcand , din cate stiu eu nu e o interdictie sa iti cer taxa de protectie. Si replica cu "bai copile" nu cred ca mi se cuvine , cred ca tu esti acel "copil" . # Sa asteptam decizia unui moderator , sa vedem ce are de spus . ## Nu cred ca are ce cauta cuvantu "mama" / "mame" in aces joc.
mafia2 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Eu sunt mafiot . Eu pot omora pe orcine si orcand , din cate stiu eu nu e o interdictie sa iti cer taxa de protectie. Si replica cu "bai copile" nu cred ca mi se cuvine , cred ca tu esti acel "copil" . # Sa asteptam decizia unui moderator , sa vedem ce are de spus . ## Nu cred ca are ce cauta cuvantu "mama" / "mame" in aces joc. Scuze frate atunci politia e de vina :)) cand am sunat trebuia sa te salte :) Recunosc ca nu trebuia sa te injur dar am pierdut bani :| si mai enervat
wOrSeN Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Nu pot sa iert asa ceva ca nici eu nu am fost iertat la randul meu . Controleaza-te si pe viitor abtinete ( un sfat din propria experienta ) ! # Sa asteptam decizia
Dragos Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 mafia2 primeste ban 7 zile pentru limbaj. antecedente: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437809&st=0&p=6296325&hl=mafia2&fromsearch=1&#entry6296325