Cristalu Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Am ,tot trecut cu vederea pentru ks golden,dar intreceti masura. Zilnic 2-3 care faceti asta.
mishumaxx Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Am ,tot trecut cu vederea pentru ks golden,dar intreceti masura. Zilnic 2-3 care faceti asta. lag, sorry! o singura data am dat, daca chiar vroiam bok`u il luam de pe jos te rog frumos retrage respect
Cristalu Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Am ,tot trecut cu vederea pentru ks golden,dar intreceti masura. Zilnic 2-3 care faceti asta. lag, sorry! o singura data am dat, daca chiar vroiam bok`u il luam de pe jos te rog frumos retrage respect Cica,lag?, de aia mai facut disperat la final cand ti-am zis ca postez. Nu ai dat odata in golden,ai dat de vreo 3 ori,dupa cum se vede si in print, Chiar vreo 3 print-uri,le-am ratat,ai dat ceva in el, Deci,nu retrag Edit: eu joc din alta tara si la mine e ora 20:38 in print,in Romania 21:38, O seara frumoasa!
mishumaxx Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Am ,tot trecut cu vederea pentru ks golden,dar intreceti masura. Zilnic 2-3 care faceti asta. lag, sorry! o singura data am dat, daca chiar vroiam bok`u il luam de pe jos te rog frumos retrage respect Cica,lag?, de aia mai facut disperat la final cand ti-am zis ca postez. Nu ai dat odata in golden,ai dat de vreo 3 ori,dupa cum se vede si in print, Chiar vreo 3 print-uri,le-am ratat,ai dat ceva in el, Deci,nu retrag Edit: eu joc din alta tara si la mine e ora 20:38 in print,in Romania 21:38, O seara frumoasa! daca era sa iau bok`u mai ziceam ca e vorba de postare :| o seara buna si tie Cer un avertisment din partea moderatorului. Respect!
Cristalu Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Am ,tot trecut cu vederea pentru ks golden,dar intreceti masura. Zilnic 2-3 care faceti asta. lag, sorry! o singura data am dat, daca chiar vroiam bok`u il luam de pe jos te rog frumos retrage respect Cica,lag?, de aia mai facut disperat la final cand ti-am zis ca postez. Nu ai dat odata in golden,ai dat de vreo 3 ori,dupa cum se vede si in print, Chiar vreo 3 print-uri,le-am ratat,ai dat ceva in el, Deci,nu retrag Edit: eu joc din alta tara si la mine e ora 20:38 in print,in Romania 21:38, O seara frumoasa! daca era sa iau bok`u mai ziceam ca e vorba de postare :| o seara buna si tie Cer un avertisment din partea modelatorului. Respect! Daca era vorba doar despre lag,s-au tu ai facut ks fara voia ta,din gresala,ca se mai intampla,nu stateai sa furi boku,si nu ma faceai dupa aia disperat,imi spuneai frumos,Cristal,scuze poftim boku Si iti spun eu sigur ca te intelegeam,cum i-am iertat si pe altii. Ultimul meu post,in topicul asta O seara frumoasa! :tiphat:
mishumaxx Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Am ,tot trecut cu vederea pentru ks golden,dar intreceti masura. Zilnic 2-3 care faceti asta. lag, sorry! o singura data am dat, daca chiar vroiam bok`u il luam de pe jos te rog frumos retrage respect Cica,lag?, de aia mai facut disperat la final cand ti-am zis ca postez. Nu ai dat odata in golden,ai dat de vreo 3 ori,dupa cum se vede si in print, Chiar vreo 3 print-uri,le-am ratat,ai dat ceva in el, Deci,nu retrag Edit: eu joc din alta tara si la mine e ora 20:38 in print,in Romania 21:38, O seara frumoasa! daca era sa iau bok`u mai ziceam ca e vorba de postare :| o seara buna si tie Cer un avertisment din partea modelatorului. Respect! Daca era vorba doar despre lag,s-au tu ai facut ks fara voia ta,din gresala,ca se mai intampla,nu stateai sa furi boku,si nu ma faceai dupa aia disperat,imi spuneai frumos,Cristal,scuze poftim boku Si iti spun eu sigur ca te intelegeam,cum i-am iertat si pe altii. Ultimul meu post,in topicul asta O seara frumoasa! :tiphat: Cristal! nu am stat sa iti fur bok`u, daca vroiam sa il fur apasam doar un space, ceea ce nu am facut. Doar prin simpul fapt ca nu am spus scuze nu inseamna ca voriam sa il fur. O seara faina si spor la lvl!
mishumaxx Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 vroiam sa fiu baiat finut sa nu ne suparam, sper ca moderatorul sa vada ca totusi nu e ks la golden, am avut si noroc de lag, ca se vede si in poze ca am dat in mob. deci mai ai printuri? sau e nefondata? multumesc!