Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

WhiteWing

un mic ajutor!

Recommended Posts

Posted

am un laptop si a jucat mu mult timp pe el! pana knd mi sa ars hardu,l.am dus la reparat mi.am schimbat hardu dar acum nu mai merge deloc sa joc mu.imi poate spune cnva unde dau sa vad daca miai am placa vide sau poate tre sa fac o setare din BIOS.va multumesc anticipat

Posted

In serviceurile din RO, cel putin in zona HD, inca se mai practica schimbatul pieselor cu care vine un pc/notebook. Incearca sa gasesti actul de garantie sau achizitionare a aparatului si sa verifici ca e totul la fel. Referitor la problema ta, nu poate fi decat una de tip software, asta insemnand: os(operating system), framewrok, directx, java/flash.. incearca sa le verifici in ordinea asta si sa te asiguri ca ai, Service pack 2(Windows XP) Service pack 1 (Windows 7), net framewrok 2.0 redistribuable sau mai mare, ia de pe site de la microsoft tools-ul denumit directx updater si ruleazal, java si adobe flash playerul.

Ce ar mai fi de incercat e sa mergi in device manager si sa verifici ca driverul video este updatat si ca este bine instalat, prezenta unui semn de exclamare peste driverul video poate semnala o problema.

Device Maner, aici sub tabul Display Adapters se afla driverul video.. cu denumirea placi video. (ex. nvidia geforce gtx 260, ati radeon 9600 pro s.a.s.m.d )

Windows Xp: Start>ClickDreaptaMyComputer>Properties>TabulHardware>DeviceManager...

Windows 7: Start>ClickDreaptaMyComputer>Properties>DeviceManager(Stanga Sus)...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...