costyb Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Numele meu în joc: CostyB Numele EXACT celui pe care îl reclam: Flippy Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): era event si trebuia eliberat cineva, le-am facut pana si flippy a reparat abuziv masina, desi are voie odata pe minut. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus Martori: aidan, vicentzo caruia i se pare corect sa dea asa repair
Flippy Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Vicentzo mia zis sa dau repair cand spargeti rotile de la masina sau cand iese fum la masina pentru ca asa era eventu nu am abuzat de nimic am fost chemat da catre el sa il ajut cu chestia asta :).o data pe minut?hhmmm am skill 5 la mecanic si atunci poti sa dai repair/refill cand vrei tu :-??
m4x Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Il asteptam si pe Vicentzo sa vedem ce zice. Daca event-ul a fost anuntat sau nu..
costyb Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 eventul a fost anuntat. doar ca nu mi se pare corect sa abuzezi asa.
Vicentzo Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Eventu a fost anuntat,eu l-am rugat pe Flippy sa ne ajute cu repair(Dovada ca am anuntat eventu) #eu i-am cerut repair lui Flippy pentru ca ca eventul era de asa natura sa il salvati,nu sa-l omorati.
m4x Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Flippy nu primeste nimic, nu a folosit comanda abuziv ci in timpul eventului.