Ciolosh Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Numele meu în joc:Ghiondes Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ten35 Screenshot-uri: 1 2 Si daca mai trebuie mai adaug. REstul de poze( nu sunt prea bune, voiam sa il prind cum zboara dar era prea rapid) aici Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Eram la cai cu piki si vine Ten35, i-am dat w pt cop atac( m-a atacat dar asta nu conteaza) dupa am inceput sa trag in el... NU ii scadea viata.Apoi a inceput sa zboare pe la cai. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu erau Martori:Piki
Danutzu Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Numele meu în joc:Ghiondes Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ten35 Screenshot-uri: 1 2 Si daca mai trebuie mai adaug Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Eram la cai cu piki si vine Ten35, i-am dat w pt cop atac( m-a atacat dar asta nu conteaza) dupa am inceput sa trag in el... NU ii scadea viata.Apoi a inceput sa zboare pe la cai. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu erau Martori:Piki Da eram si eu am vazut tot deci tragea in el ,respectivu se misca si nu scadea hp'u si in + zbura nustiu cum sa v-a explic dar statea la 1 metru deasupra.