Iaf0ne Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 pt asta ss? din cate stiu eu SS pt limbaj se da cu f4 la maxim ceea ce domnul grepolis nu are timp sa faca pentru k e ocupat sa faca pk degeaba. in al doilea rand nici macar nu se considera injuratura ce am scris acolo. si nu stiu sigur daca ss se retrage sau nu...dar in orice caz cer NEFONDATA pe acelasi termen sau cel putin 5 zile MULTUMESC!!
xtest Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Formatul corect al unei Plangeri este: Titlu: Numele(scris exact) impotriva caruia este postata plangerea + regula incalcata Continut: Linkul/linkurile la poza/pozele care sustin plangerea (a se citi modelele de postare). Se va folosi un numar de poze minim pentru a demonstra faptul ca plangerea este fondata. Daca 4 poze sunt suficiente pentru ca plangerea sa fie fondata, va veti limita la cele 4. Puteti preciza ca mai aveti poze (daca este cazul) si le vei posta si pe acelea doar daca moderator care rezolva plangerea va solicita acest lucru. Se vor posta alte comentarii doar in situatia in care acestea sunt relevante si ajuta la solutionarea plangerii. Model Reclamatie insulte: Pentru insulte: Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri sa nu fie provocat limbajul, cu F4 pe tot ecranul. Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata. Model Reclamatie injuraturi/limbaj vulgar: Limbajul indecent si injuraturile exprimate cu normal chat/global/guild pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Injuraturile, limbajul vulgar NU pot fi provocate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Este obligatorie poza cu F4 pe tot ecranul in cazul injuriilor prescurtate. Pentru limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume : Orice tip de limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume NU poate fi provocat. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. In cazul tau nu este nevoie de f4. Suspendul ramane.