Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

just.4me666

[Plangere incorecta][Reevaluare Plangere]Krystu -abuz de functie

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc:sorrowmist

Numele EXACT celui pe care îl reclam: krystu

Screenshot-uri: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437577

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Consider ca nu s-a luat decizia corecta cu privire la plangerea mea, ca de obicei a fost de vina jucatorul nicidecum adminul,, Numai ca atitudinea si comportamentul tau au cam lasat de dorit, parca ti-ai dorit sa iei ban ...'' - pe bune, cine si-ar dorii sa ia ban ? in saptamanile acelea faceam tot posibilul sa fiu on cat mai mult deoarcere abia intrasem in FBI

,,Cred si nu doar cred, sunt sigur de asta Krystu, ca si restul adminilor, cand consideram ca se face o nedreptate, ne punem AOD si pac la X sa cerem lamuriri, daca cu un admin faci asa, cu un player fara functie pe srv cum te comporti ?'' - stiu ca esti 100% sigur, dar ce nedreptate am facut eu ? , pentru ca el m-a atacat si-a bubuit masina pe urma a urcat pe a mea sa-l conduc la o alta de parca eram soferul lui, s-a pus AOD pentru ce nedreptate? ca eu asta nu inteleg ...

,,De aici si insistenta acelei intrebari .. "de ce m-ai omorat" - pe bune i-am raspuns, se poate vedea in poze motivul pentru care am tras , nu inteleg de ce mai m-a intrebat a 2-a oara chestia asta cand am raspuns deja , l-am nedreptatit? a stat cuminte pe marginea drumului admirand peisajul si eu mare rambo sau ,, justitiar'' cum ai spus m-am trezit sa trag in el ptr ca asa am crezut eu ca este corect

Daca chiar erai baiat cuser ii cereai sa se bage la jail .. pe el sau pe alt playeri din hitman, si pac se putea acorda wanted si unui hitman. - nu inteleg ? sa ii spun sa se duca la jail singur ? pe urma sa ii dau wanted in jail si sa astepte linistit sa il omor eu pentru a0si primii pedeapsa?

Imi mai luam ban in plus pentru sfidare, am vazut multi membrii hitman cum trag in omaneni in civili sau in fortele de ordine , ori de amuzament ori ptr un contract , folosindu-se de faptul ca nu pot fi pedepsiti .

Esti mult prea arogant pentru un joc care se bazeaza pe comunicare- este doar parerea ta personala , nu te contrazic si nu vreau sa te conving de altceva insa , crede-ma te inseli , am fost cat se poate de om cu toti din jurul meu , aveam multi prieteni pe server , cu unii inca tin legatura, nu cred ca am avut vreo plangere pana acum cu privire la atitudine/comportament sau limbaj , tocmai pt . ca m-am abtinut.

Eram aproape sigur ca o sa treceti peste faptul ca face parte din echipa voastra de admini si o sa ii atrageti atentia cel putin la ceea ce a facut . Era totusi de asteptat , stiu cum merg lucrurile , la un nivel superior , un jucator ,, de rand '' o sa fie intotdeauna de vina , chiar si cand are dreptate, am trecut de pubertate , gandesc destul de,deschis , poate si eu am fost de vina , trebuia sa raspund prompt si sa repet de 2-3 ori de cate ori imi cerea desii se putea observa clar ca era o bataie totala de joc la adresa mea, i-am cerut sa imi dea unfreeze pentru a putea sa il vad si pe el si pe maryus, care a fost martor , nu cred ca am cerut mult , ma blocase cu spatele la ei si nu aveam ce is cum sa vad cine este in spatele meu, daca eu , am fost arogant si l-=am jignit , dar jucatorul acela din triads care a venit , a inceput sa il i-a la misto si chiar l-a jignit , lui de ce nu i-a facut nimic? simplu , era suparat pe mine si nu stia cum sa isi exprime frustrarile adunate de-a lungul zilei . Maryus nu a indraznit sa puna nicio intrebare , probabil el fiind admin lvl 1 in probe , ar fii picat urat daca comenta la un admin de level mai mare .

Scuzati lungul post , insa cred ca o explicatie pot primii , in legatura cu ban-ul , mi-l poate prelungii pana la permanent , este doar un joc, insa s-a schimbat mult fata de cum era inainte de wipe , nu erau asa protejati cei care greseau , mai erau si pedepsiti .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori:-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...