Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

disconect

Recommended Posts

Posted

Am si eu o probalma ... mi sa intamplat sa iau disconect si apoi cand intru in joc sa nu ma lase din aceeas cauza..dupa ce reusesc sa intru supriza... nimeni nu a mai luat.. decat eu...

Daca are cineva idee de ce iau ?

Posted

Ai incercat sa stai cu fereastra de ping deschisa si sa vezi in momentul in care iei disconnect daca ai loss ? Adica in traducere s-ar putea sa iti pice netul si sa stea cateva sec picat, cat sa iti dea disconnect si cat sa nu iti mearga dupa ce incerci sa intri inapoi.

Posted

Ai incercat sa stai cu fereastra de ping deschisa si sa vezi in momentul in care iei disconnect daca ai loss ? Adica in traducere s-ar putea sa iti pice netul si sa stea cateva sec picat, cat sa iti dea disconnect si cat sa nu iti mearga dupa ce incerci sa intri inapoi.

Nu am incercat... insa de exemplu messengeru nu iim pica.. merge totu ok..

Posted

Mess-ul nu este asa sensibil ca si jocul, dureaza ceva pana ti se deconecteaza.. in schimb jocul daca iti pica netul putin ai si luat dc.

Posted

Mess-ul nu este asa sensibil ca si jocul, dureaza ceva pana ti se deconecteaza.. in schimb jocul daca iti pica netul putin ai si luat dc.

Am inteles ideea :P..

@ dar cred ca sar putea face ceva la joc in caz ca iti pica netu sa te poti reconecata in 20-30 de secunde.. ca la dota :P

acuma nu zic asta doar pentru mine vorbesc in general... cred ca ar rezolva multe lucruri ..

Posted

Aceasi problema o am eu. Iau d/c si ceilalti nu. Am crezut ca are cineva cu mine ceva, dar se pare ca oriunde m-as afla, pe orice harta cu orice char tot imi iau. Presupun ca e ceva de la conectica mea, dar pana imi dau seama ce e... mai dureaza.

Posted

Exista ceva mai demult, stiu ca te puteai conecta imediat - numai selectai serverul - acuma nu stiu sa mai existe asa ceva. Cand lansai clientul iti aparea doar sa introduci userul si parola.

Posted

Te referi in cazul ca iei disconnect sa ramana caracterul in joc si sa te lase o perioada de 10-20 sec in care sa poti sa te reconectezi pe el fara sa iei disconnect ?

Posted

Te referi in cazul ca iei disconnect sa ramana caracterul in joc si sa te lase o perioada de 10-20 sec in care sa poti sa te reconectezi pe el fara sa iei disconnect ?

da... ar fi un pas inainte pt server .. asta daca ar fi posibil..:-?

Posted

incearca cu un topic la sugestii, dupa parerea mea este ok.. acum ramane de vazut daca se poate implementa si daca se accepta sugestia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...