motan16 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Numele meu în joc:Motan Numele EXACT celui pe care îl reclam:Ice_Cool Screenshot-uri: http://imageshack.us/f/802/samp000nvi.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):eram in gara sf la atm sa scot bani.si vine un sfr si cu ice_cool.deodata ice_cool coboara din masina si ma omoara. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):nu erau Martori:Madalyn
Crowley Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Postez in calitate de martor ! Nici nu am ajuns bine in Gara SF ca vine si Dan33 cu Ice_Cool . Eu cu Motan am stat sa lu-am bani de la ATM , cand la un moment dat vad ca Ice_Cool se da jos din masina si incepe sa traga in Motan pana il omoara . Tin sa precizez ca nu aveam tangente cu ei inainte sa ajungem Gara SF . Dovezi : 1. 2. #In chat se vede " hai pe SFR " , ma refeream sa-i asteptam sa plece din gara , nu sa-i atacam cat ei erau in safe-zone ( intelegeti voi la ce ma refer ) , dar din pacate nu am avut ocazia asta deoarece Ice_Cool l-a omorat pe Motan !
Boomslide Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Postez in calitate de victima! Cum am intrat in gara , Dan33 si Ice_cool se pun cu masina peste mine. Dovezi:
anaxor Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ice_Cool primeste warn up + prison. Dan33, in calitate de lider ai putea sa fi putin mai cu capul pe umeri si sa nu te fi bagat taman in gara sa va omorati rivalii. Closed!