Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KEENV

Server

Recommended Posts

Posted

De ce ai inchis topic ul in care se vorbea despre lag si ca pica server ul ? Lasa lumea sa vorbeasca ,,, sa isi exprime parerea .

P.S. Daca voi folositi genul de exp : Nu mai stati sa va plangeti pe aici (o faceti degeaba). la noi cine ne raspunde la intrebari ??? sa inteleg ca nu are rost sa le punem . :clap:

Posted

App. Voi dupa ce sunteti pusi ? numa asa ? :cool2: (forumul este pt as i exprima lumea parerea ,,, nu ca atunci cand le vedeti voi si nu va convin(topicurile) repede le inchideti :banghead: :banghead: :banghead:

Posted

Si de unde stii tu ca nu este asa?

Inca 2 servere (hosturi) sunt cu probleme.

Problema dupa cum am spus nu are legatura cu MU.

Am lasat notificari dar din pacate persoana de la RDS Bucuresti care se ocupa de echipamente fizice este in concediu.

Cine vrea sa joace, bine, cine nu din nou, nu-l obliga nimeni. Nu mai stati sa va plangeti pe aici (o faceti degeaba). Stim si noi ce probleme sunt si nu depind de noi. Cine vrea sa inteleaga, bine, cine nu, la fel de bine. Vad ca veniti cu tot felul de ipoteze si din pacate dezinformati lumea.

P.S. Cand o sa intelegeti ca moderatorii si staff-ul MU nu au acces la server si nu va pot ajuta/raspunde la intrebari?

P.S.2: de ce mai deschideti topicuri si de ce mai intrebati ce si cum daca voi oricum o tineti pe-a voastra cu flood si alte aberatii?

Bre, vrei sa ne deseneze la toti in parte? A spus o`data omu`....

Posted

De ce ai inchis topic ul in care se vorbea despre lag si ca pica server ul ? Lasa lumea sa vorbeasca ,,, sa isi exprime parerea .

P.S. Daca voi folositi genul de exp : Nu mai stati sa va plangeti pe aici (o faceti degeaba). la noi cine ne raspunde la intrebari ??? sa inteleg ca nu are rost sa le punem . :clap:

Sa-si exprime parerea cu privire la ce? V-ati exprimat-o, nu merge si gata. Pentru ce atatea posturi la fiecare minut ca "nu merge", credeti ca eu nu stiu?

ne'am saturat de d/c-uri , flooduri , explicatii penibile

spuneti odata mai are rost sa continuam sau nu?

Daca explicatiile tot sunt penibile, poti sa iei o pauza de pe forumul asta penibil.

Toate explicatiile necesare le-am dat aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=436945&view=findpost&p=6274993

Altele nu exista.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...