Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Hammer

Reevaluare

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Link cu plangerea : Aici

Plangere solutionata de: oick.

Verdict :Soul-taker si hammerel 10zile pentru vanatoare. Soul pentru ca a mutat si Hammerel deoarece s-a considerat ca eu as fi zamislit acest plan miselesc de a vana un player pe care nici macar nu il cunosc si cu, care nu am interactionat pana acum.

Contest: Suspendul primit de Hammerel.

Argumente: Suspendul primit este injust. Eu am intrebat clar daca incearca careva sa il mute si mi-au raspuns NU (si am dovezi in acest sens). In aceasta situatie si in dorinta de a evita alte situati de care am avut neplacerea sa ma lovesc (d/c) am incercat sa il fac pe domnul Einstein sa paraseasca tarcul crezand ca e on avand in vedere ca il vedeam cum se misca prin tarc. I-am spus sa paraseasca tarcul si nici-un raspuns. Am crezut ca poate planuieste ceva si am decis sa il postez.

Revenind la ideea principala, avand in vedere ca eu am printuri in care am intrebat daca il muta cineva DE CE SA IAU EU SS? Daca cineva l-a mutat si a mintit consider acest aspect Inducere in eroare mai ales ca am precizat ca o sa il postez.

Va rog sa analizati situatia si sa luati decizia corecta deoarece suspendul este incorect acordat.

Cer warn oricui va posta neimplicat.

Va multumesc,

O zi buna.

Posted

DA ,CHIAR ESTE INCORECT ACORDAT SUSPENDUL PENTRU TINE SI SOUL-TAKER :

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Einstein here ;)

:tiphat:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

DA ,CHIAR ESTE INCORECT ACORDAT SUSPENDUL PENTRU TINE SI SOUL-TAKER :

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Einstein here ;)

:tiphat:

Erm, daca tot sti sa citesti, macar ai citit ce am scris eu acolo? Te-ai chinuit macar sa intelegi ceea ce exprim eu acolo si asupra caror nereguli atrag eu atentia?

Ca sa nu pieredm vremea lasa-ma sa iti explic.

Cer sa se ridice suspendul DOAR pentru Hammerel deaorece eu am crezut ca tu esti on observand ca te misti pe acolo. I-am intrebat pe toti din tarc daca te muta vreunul si toti mi-au zis ca Nu (Inclusiv Soul-taker). Din aceasta cauza eu am presupus ca esti on si conform regulamentului te-am postat pentru stationare.

In urma verificarii logo-urilor (cerere care tot eu am facut-o) s-a observat ca Soul te muta desi mie mi-a zis ca nu facea asta(si am print in care el afirma acest lucru).

Ca o suma a tuturer evenimentelor rezulta ca eu am fost indus in eroare de catre Soul fapt ce exprima nevinovatia mea si ma disculpa de orice tentativa de a te vana.

Sper ca m-am facut clar si pentru tine.

Posted

Pai am venit sa n' ne opreasca netu' :((

Sa ei ne pune pirateria la muzica, la jocuri, la filme, asa si sa ne dea cum zice ei, sa ne opreasca toata netu' :((

Si auzita la cum sa nu ne opreascanetu' autorzit la joate jocurile... #-o

Si am venit aicea sa stam ACTA! :director:

Partea a II-a:

Ce înseamna ACTA? :5grouphug:

ACTA ne opreasca autorzice sa, cum zice, sa ne zica, la ei ca înseamna ca sa avem autorzi... la ei! :excl:

Esti de acord cu pirateria? :5grouphug:

Cam da. Pentru ca am eu un site de muzica si facem rost de muzica sa, sa, cum zice, sa zice la ei! :crazy:

Sa ia, sa nu ne opreasca feisbucu-me-aiduu'. :((

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cu tot respectul, se poate un raspuns aici?

Va multumesc.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Inca sunt privat pe nedrept de placerea de a juca...se poate un raspuns?

Va multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...