Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest WiliamBranza

REEVALUARE x2

Recommended Posts

Guest WiliamBranza
Posted

h t t p : / / w w w . linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=436592

De ce sa redus suspendul la 30 zile si nu sa revocat ? Care e limbajul pt.care sa acordat suspend,va iau pe scurt sa ne intelegem , NO SUSPEND PE CONTU ASTA lasati`mi macar un cont ,credeti ca se poate?

nu pot posta link`uri asa ca http://

Nu inchideti topic,repuneti printul cu acel limbaj pt,. care am luat 30 zile suspend si va voi explica ce si cum,se pare ca nu ne-am inteles

Insultele sau jigirile aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 35 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.

Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat.

As vrea sa stiu de la voi care era persoana insultata ,asta daca e vorba de al 2-lea print

daca e vorba de primul print ,nu poti da suspend pt. "incompetent + prost " prea putin

Asa INCA odata CER REVOCAREA SUSPENDULUI si suspendarea "victimei" pt. vanatoare.

Posted

o Fiecarui jucator/utilizator i se permite doar o reevaluare in subsectiunea Banati. Respectivul post va fi lasat deschis intre 24 de ore (minim) si 72 de ore (maxim). Dupa inchiderea topicului de reevaluare, jucatorului nu i se mai permite deschiderea altui topic pentru acelasi caracter. Pentru deschiderea unui al 2lea topic de reevaluare va fi penalizat cu 5 zile pe user-ul de pe forum si topicul inchis, la a 2a abatere (pentru aceeasi sanctiune a respectivului caracter) 10 zile s.a.m.d.

Inchis, permanent si pe acest cont, urmeaza filtru ip.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...