DaVio21 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ce preluari au in ei fraierii astia din gard batran.........ce sa le ceri........ratati.....sper sa vad nefondata...... warn up
TheBestBK Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 lol ce vanatoare ,bug exploit=99 direct warn up
@Alter Ego@ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 exact..bug exploit..+vanatoare..sper sa se dea 99 ca sa se desvete de asemenea practici mai are si tupeu sa posteze.. warn up
TheBestBK Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 prea prost cum sa postezi se vede clar pk clear=))))))
_uNu_ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 print1 print2 print3 F4 pk safe zone Buna ziua, Cer 99 pentru cutzu, deoarece s-a folosit de bug " " se vede clar in print cand a dat pkclear .. eu eram afk, cum se vede si in preluare ... Multumesc O zi buna sa aveti !
Synapse Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O sa se dea cotit ca si in topikurile lui Cobra. Nu e vanatoare nu e. Noi suntem fraieri si gen cutZu, s0are0060, BATOSAI, Jardel etc ei sunt cei mai cuminti. Tin sa reamintesc antecedentele lor de care ar trebui tinut cont>>> s0are007> 60 zile move to pick, cutZu >> 60 zile pizk zen etc. Oare nici aici nu e limpede vanatoarea ??? Mai grav, exploatare bug ceea ce este interzis >> 99 scrie pe cutZu gg vanatorilor. warn up
cutZu Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 print1 print2 print3 F4 pk safe zone Buna ziua, Cer 99 pentru cutzu, deoarece s-a folosit de bug " " se vede clar in print cand a dat pkclear .. eu eram afk, cum se vede si in preluare ... Multumesc O zi buna sa aveti ! Ce bug? Eu am facut preluare pe spot, am dat pkclear sa trag pe spot si tu m-ai omorat. Nu inteleg ce bug exploit..
_uNu_ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O sa se dea cotit ca si in topikurile lui Cobra. Nu e vanatoare nu e. Noi suntem fraieri si gen cutZu, s0are0060, BATOSAI, Jardel etc ei sunt cei mai cuminti. Tin sa reamintesc antecedentele lor de care ar trebui tinut cont>>> s0are007> 60 zile move to pick, cutZu >> 60 zile pizk zen etc. Oare nici aici nu e limpede vanatoarea ??? Mai grav, exploatare bug ceea ce este interzis >> 99 scrie pe cutZu gg vanatorilor. Acum nu stiu, sa vedem parerea adminilor ... Sa nu mai facem spam.. Asteptam verdictul print1 print2 print3 F4 pk safe zone Buna ziua, Cer 99 pentru cutzu, deoarece s-a folosit de bug " " se vede clar in print cand a dat pkclear .. eu eram afk, cum se vede si in preluare ... Multumesc O zi buna sa aveti ! Ce bug? Eu am facut preluare pe spot, am dat pkclear sa trag pe spot si tu m-ai omorat. Nu inteleg ce bug exploit.. Hai sa nu ne mai prostim, nu joc mu de ieri de azi .. Nu mor daca iau 5 zile ss, dar sa nu iei tu 99 Se vede clar cand ai scapat de ,,PHONO" .. Bre, nu mai bine asteptam verdictu`. Azi, fiind duminica, zii de odihna .. Nu am chef de abureli si vrajeli, mai bine asteptam adminul .. O zi buna sa ai!!!
Synapse Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Daaaaa asa este cum zici u :)) Puteai da pkclear oriunde numai in fata lui nu. Stie toata lumea ca e bug dar u lai folosit deci..... sry nenea ;) Chiar sunt curios ce ar zice xtest de aceasta plangere. :>
akuma_mg Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bun si daca omu a dat pkclear in fata lui mobah care e treaba ??? warn up
Synapse Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bun si daca omu a dat pkclear in fata lui mobah care e treaba ??? 23. Cheating Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack - CONT BLOCAT! pe o perioada nedefinita. NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT! Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA! Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal Sper ca intelegi despre ce e vb . Bft si succesuri . :right:
_uNu_ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bun si daca omu a dat pkclear in fata lui mobah care e treaba ??? S-a folosit de un bug al servarului si sau luat multe 99 pentru bug-ul asta ..
akuma_mg Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 de exemplu eu nu stiam de acest bug si probabil ca nici el (cutzu) nu stia de acest bug e postat undeva acest bug ?? cu lux de amanunte !!! ?!?!??!?!?!
cutZu Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 O sa se dea cotit ca si in topikurile lui Cobra. Nu e vanatoare nu e. Noi suntem fraieri si gen cutZu, s0are0060, BATOSAI, Jardel etc ei sunt cei mai cuminti. Tin sa reamintesc antecedentele lor de care ar trebui tinut cont>>> s0are007> 60 zile move to pick, cutZu >> 60 zile pizk zen etc. Oare nici aici nu e limpede vanatoarea ??? Mai grav, exploatare bug ceea ce este interzis >> 99 scrie pe cutZu gg vanatorilor. Acum nu stiu, sa vedem parerea adminilor ... Sa nu mai facem spam.. Asteptam verdictul print1 print2 print3 F4 pk safe zone Buna ziua, Cer 99 pentru cutzu, deoarece s-a folosit de bug " " se vede clar in print cand a dat pkclear .. eu eram afk, cum se vede si in preluare ... Multumesc O zi buna sa aveti ! Ce bug? Eu am facut preluare pe spot, am dat pkclear sa trag pe spot si tu m-ai omorat. Nu inteleg ce bug exploit.. Hai sa nu ne mai prostim, nu joc mu de ieri de azi .. Nu mor daca iau 5 zile ss, dar sa nu iei tu 99 Se vede clar cand ai scapat de ,,PHONO" .. Bre, nu mai bine asteptam verdictu`. Azi, fiind duminica, zii de odihna .. Nu am chef de abureli si vrajeli, mai bine asteptam adminul .. O zi buna sa ai!!! Nu am nici o treaba cu Mobah, cu atat mai putin sa vanez pe cineva cum sustine Xenter_Bk asta se poate verifica dupa posturile mele de pe forum, in fine ca sa se inteleaga ce s-a intamplat o sa pun totul de la A la Z. Intru in K5 sa merg pe un spot sa fac lvl dau o tura pana pe ultimul spot, surpiza: pk1: merg inapoi in K5, incerc preluare pe un spot, nu iau spotul pt era on cel de pe spot si cand sa plec, surpriza: Datorita pk-urilor de mai sus m-am facut phono, pt ca mister Xenter in loc sa-si vada de lvl consuma energia dupa mine prin kalime.. si alte si alte pk-uri la invazii si prin kalime de fiecare data cand are ocazia. M-am facut phono am mers in K5 si am facut preluare pe spotul acela, dupa preluare am dat normal pkclear ca sa pot face lvl, mentionez "nu stiam de bug" si cand sa trag iau pk. Nu vreau sa ia ss Mobah pt pk, l-am postat pt ca ma enervasem de la cate pk-uri am luat. @Xenter, eu nu sunt una si aceeasi persoana cu soare, jardel, batosai samd, daca ai ceva cu ei rezolva-ti problema, iar acel 60 pt macro l-am luat de la clickerul pacii care era setat sa culeaga, eu nu am fost atent cand l-am luat si asta e, mi-am asumat greseala, dar nu are nici o legatura cu ce e aici.
Synapse Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Vai tu dar ce de surprize ai avut azi :cool2: Toti stim de bug-ul ala si tocmai u nu stii desi sa discutat despre el. Dupa print cu F 4 puteai sa dai acolo pk clear, dar ai preferat sa mergi in fata lui sa faci asta. Deci ai exploatat un bug ceea ce este interzis si s-a luat ss ptr asta. Ai postat pe MoBaH si acum cand ti-ai dat seama ca esti pasibil de 99 o dai ca nu vrei sa ia el ss :)) De 3-4 zile numai topikuri cu vanatoare faceti si va scoateti mereu. Apropo, ati dau pk oriunde si oricand ca sa nu mai intretzii discutzii cu mine. :tiphat: Uite asa incet incet primiti ce vi se cuvine.
Guest pepsi31 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 thoamne nu`l puteti ierta si voi.... warn up
KooX Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 cutZu* , permanent pentru bug exploit. ---- Revocat http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=436756