lolflamE Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Numele meu în joc: Hawx Numele EXACT celui pe care îl reclam: Blenis Screenshot-uri: 1 2 3 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): trage in safe-zone [ m-a si omorat dar nu am apucat sa fac poza ] Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther, RuLLeR Martori: aia din spawm
Blacktouch Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Stai putin eu nu vad nici un abuz unde e abuzul? eu stateam prin safezone si tu si amicul tau wapo treceti prin spawnul meu nu cred ca tie tiar conveni ca eu sau alti rivali sa umble prin spawnul tau normal ca team atacat dar asta nu inseamna ca nu puteai sa ma ataci si tu ... odata ce am iesit din spawn aveai voie sa ma omori dar nuuuuuuu tu ai venit rpd pe forum sa imi faci post nea vanatorul :)))) si inca ceva nu e spawnul tau deci am voie sa te omor deci hai salut :)
Dragos Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Puteai frumos sa ocolesti spawnul lor. Nu primeste nimic.