Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cnawp

[R]Bay3Ta$uL - limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Cnawp

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bay3Ta$uL

Screenshot-uri: vV241.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Limbaj de..

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): old_man

Martori: -

ps : ai intrat in mine cu masina , am tras dupa tine ca vad ca-ti place sa-ti bati joc iar pe langa asta treaba e ca nu ar trebui sa ai un limbaj ca asta... indiferent de situatie.

aia cu last post astept decizia unui moderator e penala tare.. =) de unde-ai luat-o ? ai vazut-o prin alte plangeri te-ai gandit ca ar fi cool sa o pui si tu. sincer , pentru cultura ta aia inseamna "ultimul post" .. aici nu vad mai mult de 1post si nu vad o dezbatere a situatiei care sa se intinda pe mai multe posturi astfel incat sa poti zice last post..asteapta decizia unui moderator ca e singuru` lucru pe care-l poti face.

Posted

bine ca faci ss doar cand te insult eu dar tu cand ai dai /sms ce mi-ai zis si in plus nici nu e injuratura aveam si motiv intri in mine dupa cobori si tragi carei faza cu atacul nemotivat??

Last Post astept decizia unui moderator.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...