cnawp Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Numele meu în joc: Cnawp Numele EXACT celui pe care îl reclam: m0t4nu1 Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am urmarit , cand am ajuns langa el s-a pus pe esc iar cand a revenit l-am omorat si m-a injurat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): old_man Martori: - ps : eu te vedeam pe masina ma rog , oricum e non fp sa dai esc..
biNNN Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 bun recunosc am gresit ca te-am injurat dar aveam nervi . Te-am injurat pt ca mai omorat cu masina . Adica ai venit eu m-am dat jos din masina , si ai oprit masina peste mine. M-am pus pe esc 10 sec sa vad daca dai masina laoparte si nimic . pana la urma am stat asa si am murit . Ai mai si ras ca ... numai zic ca imi fasi post si pt asta . Imi cer scuze ca am injurat .. chiar daca nu a fost asa de rau dar data viitoare omora-ma cu arma nu cu masina
Dragos Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 E rival,ce ai vrea sa-ti faca? Daca tu cedezi asa repede la nervi .. de ce te-ai bagat intr-o mafie? m0t4nu1 primeste mute 240 minute.