Mario Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Numele meu în joc: White Numele EXACT celui pe care îl reclam: vali60 Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la cai,iar vali60 avea bilet si fugea in cercuri,daca mai este nevoie de dovezi vine snoop cu un video. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs Martori: Snoop/Colinzik/Hanke si toti cei de la cai .
Gabii Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Uite aici video`ul facut de Snoop . Mi`a zis sa postez pentru el . http://www.xfire.com/video/553c09/ # Nu prea ai cum sa arati din poze ca cineva fuge in cercuri .
vali60 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 eram in inferioritate numecrica si aveam si bilet si nu puteam sa ma bat cu ei 2 pluis medicu care tragea in mn asa ca i se nazareste lui sau ca tinea cu grove ....
Mario Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Daca aveai bilet si erai in superioritate numerica trebuia sa fi non fp?Nu cred . # Asteapta decizia unui moderator fara a mai posta .
vali60 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 pai nu vroiam sa fac non fp dar alergam prin pariuri ca na miera sa nu ma omorati orcum dupa am castigat si mi-ati luat bani :D 300 k
Cristian Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Si uite asa ai castigat si un warn aiurea... :) vali60 warn + prison pentru lipsa de fairplay.