-RaZoR- Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Se pot verifica logurile ca sa stiu si eu cum domnu Sica aka Gunit a venit pe ultimu spot icarus,i-am dat PK si in 2 secunde a venit si m-a omorat fara sa vad unde e? Dupaia fiind Gunit pe spot.caracterul [Cashis] aparand iar imediat pe spot.. Mi se pare o nesimtire totala.Fiind self def mi se pare normal ca statusul lui nu s-a schimat.Dar cum a reusit sa ma omoare in 2-3 secunde dupa ce i-am dat PK? Cum a putut omu' asta sa aduca 3 caractere pe ultimu spot icarus in cateva secunde tocmai de intrare? Am inteles ca umbla cu prostii deastea de ceva timp. CHiar nu se poate face ceva? -ija- te rog din suflet verifica logurile la al 2-a pk acordat lui Sica de catre -RaZoR- si vezi in cat timp s-a intors sica si l-a omorat pe -RaZoR-
-RaZoR- Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Nu apare nici un status de murderer,deoarece era self defence. http://www.imagebam.com/image/b2d4a5178759905 Dar totusi,cum?!
oick Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Daca ai de facut o plangere fa-o conform regulamentului de postare. Nu se verifica nimic fara print-uri care sa dovedeasca vinovatia celui postat.