GanjaBoy Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Spot : http://www.imagebam.com/image/d06357178747772 Ks: http://www.imagebam.com/image/a38f62178747783 http://www.imagebam.com/image/fb9fe0178747791 http://www.imagebam.com/image/89266e178747802
jak Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 frumos era sa raspunzi cand te-a intrebat daca esti on ? nu sa faci poze si sa postezi ....,asta vad eu in poze...
GanjaBoy Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 frumos era sa raspunzi cand tre-a intrebat daca esti on ? nu sa faci poze si sa postezi ....,asta vad eu in poze... frumos era sa nu faca ks.. si sa nu dea duel/pt sa ma opresc din tras:)
jak Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 daca raspundeai cand te-a intrebat daca esti ON ,nu se mai intamplau toate astea nu ? eu unu am ajuns la concluzia ca multi numai din asta traiesc ,fratilor e decat un joc ....m-am reapucat de joc de curand si tot asa de curand o sa ma las , ultima data am jucat acum vreo 6 ani ,am avut un MG called Julia ( 54 rr-uri ) dar niciodata nu am postat pe nimeni , mai lasati si voi de la voi .....
GanjaBoy Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 daca raspundeai cand te-a intrebat daca esti ON ,nu se mai intamplau toate astea nu ? eu unu am ajuns la concluzia ca multi numai din asta traiesc ,fratilor e decat un joc ....m-am reapucat de joc de curand si tot asa de curand o sa ma las , ultima data am jucat acum vreo 6 ani ,am avut un MG called Julia ( 54 rr-uri ) dar niciodata nu am postat pe nimeni , mai lasati si voi de la voi ..... Tie ti-ar trebui un warn , prea postezi neimplicat, stiu ca sunteti disperati dupa +1, so .. warn aici
jak Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 prietene tu vezi cand e facut contul ? si vezi cate posturi sunt ? daca vezi ar trebui sa stii ca nu faci decat sa bati campii , si app cand cineva incearca sa-ti faca preluare e de datoria ta sa rapunzi nu sa taci si sa faci poze ? """Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat. """"" tu ai raspuns la intrebare ??
GanjaBoy Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 prietene tu vezi cand e facut contul ? si vezi cate posturi sunt ? daca vezi ar trebui sa stii ca nu faci decat sa bati campii , si app cand cineva incearca sa-ti faca preluare e de datoria ta sa rapunzi nu sa taci si sa faci poze ? Daca ai stii si tu regulamentul, ai stii ca : 1. Preluarea nu se face facand ks; 2. Preluare se face cu nick +afk? mai informeazate si tu.
jak Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 tu ai citit ce am scris eu ? mai sus ..... oricum parerea mea e sa mai lasi si tu de la tine , poate si el a gresit , dar nici tu nu ai procedat bine neraspunzandu-i , daca esti on , ca poate el pleca mai departe si isi vedea de treaba lui .Oricum spor la lvl si toate cele bune !
GanjaBoy Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 tu ai citit ce am scris eu ? mai sus ..... oricum parerea mea e sa mai lasi si tu de la tine , poate si el a gresit , dar nici tu nu ai procedat bine neraspunzandu-i , daca esti on , ca poate el pleca mai departe si isi vedea de treaba lui .Oricum spor la lvl si toate cele bune ! nu eram on.. am fost la masa.. si cand am revenit aveam dat party /duel sa ma opresc din tras si el deja facuse party cu o elfa, asta m-a deranjat.
jak Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 toti mai facem greseli cateodata , nu ?, ca efectiv asta e menirea omului ... retrageti plangerea plz si o sa fie bine pentru toata lumea , si poate se va revansa fata de tine in vreun fel acel sm. O seara placuta !
GanjaBoy Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 toti mai facem greseli cateodata , nu ?, ca efectiv asta e menirea omului ... retrageti plangerea plz si o sa fie bine pentru toata lumea , si poate se va revansa fata de tine in vreun fel acel sm. O seara placuta ! O seara placuta si tie, dar nu retrag