Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GanjaBoy

Ks

Recommended Posts

Posted

frumos era sa raspunzi cand te-a intrebat daca esti on ? nu sa faci poze si sa postezi ....,asta vad eu in poze...

Posted

frumos era sa raspunzi cand tre-a intrebat daca esti on ? nu sa faci poze si sa postezi ....,asta vad eu in poze...

frumos era sa nu faca ks.. si sa nu dea duel/pt sa ma opresc din tras:)

Posted

daca raspundeai cand te-a intrebat daca esti ON ,nu se mai intamplau toate astea nu ? eu unu am ajuns la concluzia ca multi numai din asta traiesc ,fratilor e decat un joc ....m-am reapucat de joc de curand si tot asa de curand o sa ma las , ultima data am jucat acum vreo 6 ani ,am avut un MG called Julia ( 54 rr-uri ) dar niciodata nu am postat pe nimeni , mai lasati si voi de la voi .....

Posted

daca raspundeai cand te-a intrebat daca esti ON ,nu se mai intamplau toate astea nu ? eu unu am ajuns la concluzia ca multi numai din asta traiesc ,fratilor e decat un joc ....m-am reapucat de joc de curand si tot asa de curand o sa ma las , ultima data am jucat acum vreo 6 ani ,am avut un MG called Julia ( 54 rr-uri ) dar niciodata nu am postat pe nimeni , mai lasati si voi de la voi .....

Tie ti-ar trebui un warn , prea postezi neimplicat, stiu ca sunteti disperati dupa +1, so .. warn aici

Posted

prietene tu vezi cand e facut contul ? si vezi cate posturi sunt ? daca vezi ar trebui sa stii ca nu faci decat sa bati campii , si app cand cineva incearca sa-ti faca preluare e de datoria ta sa rapunzi nu sa taci si sa faci poze ?

"""Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat. """""

tu ai raspuns la intrebare ??

Posted

prietene tu vezi cand e facut contul ? si vezi cate posturi sunt ? daca vezi ar trebui sa stii ca nu faci decat sa bati campii , si app cand cineva incearca sa-ti faca preluare e de datoria ta sa rapunzi nu sa taci si sa faci poze ?

Daca ai stii si tu regulamentul, ai stii ca : 1. Preluarea nu se face facand ks; 2. Preluare se face cu nick +afk? mai informeazate si tu.

Posted

tu ai citit ce am scris eu ? mai sus ..... oricum parerea mea e sa mai lasi si tu de la tine , poate si el a gresit , dar nici tu nu ai procedat bine neraspunzandu-i , daca esti on , ca poate el pleca mai departe si isi vedea de treaba lui .Oricum spor la lvl si toate cele bune !

Posted

tu ai citit ce am scris eu ? mai sus ..... oricum parerea mea e sa mai lasi si tu de la tine , poate si el a gresit , dar nici tu nu ai procedat bine neraspunzandu-i , daca esti on , ca poate el pleca mai departe si isi vedea de treaba lui .Oricum spor la lvl si toate cele bune !

nu eram on.. am fost la masa.. si cand am revenit aveam dat party /duel sa ma opresc din tras si el deja facuse party cu o elfa, asta m-a deranjat.

Posted

toti mai facem greseli cateodata , nu ?, ca efectiv asta e menirea omului ... retrageti plangerea plz si o sa fie bine pentru toata lumea , si poate se va revansa fata de tine in vreun fel acel sm.

O seara placuta !

Posted

toti mai facem greseli cateodata , nu ?, ca efectiv asta e menirea omului ... retrageti plangerea plz si o sa fie bine pentru toata lumea , si poate se va revansa fata de tine in vreun fel acel sm.

O seara placuta !

O seara placuta si tie, dar nu retrag

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...