Blackwing Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=436465 nu inteleg .. am intretinut cearta ? pai el a inceput io ce era sa fac? sa tac si sa nu zic nimic? sa fiu luat de prost sau cum? .. ma rog .. oricum nu merita sa taci cand ti se arunca asemenea insulte .. apoi incepe respectivul agresor la tot serverul "moama ce i-am facut lu ala!!" ^_^ .. in fine oick, stiu ca ai ceva personal cu mine .. dar serios.. "intretinut cearta?" ... mi se pare cam mult 5 zile :|
oick Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Am ceva personal cu toti cei carora le-am dat suspend. Aveai 3 posibilitati, ai ales-o pe cea mai proasta: - sa taci si sa postezi, lua suspend. - sa il jignesti si tu, dar sa nu postezi, nu lua nimeni suspend. - sa il jignesti si tu si sa postezi, suspend amandoi. Ori suntem golani, ori nu mai suntem.
ija4ok Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 In poza vad ca si tu te iei de el, cum a zis el ceva aiurea poc sa postezi desi tu faceai acelasi lucru. Suspendul a fost acordat corect si ramane.