Bogdan Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Numele meu în joc: Calypso Numele EXACT celui pe care îl reclam: Sille Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): A fost war, a fost omorat si vine cu replica lui inteleapta. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Perpripiu. Martori: Toti cei din grove.
Silee Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dc mintii ma vanatorule. In primul rand nici nu mai omorat tu pe mn . Nu am avut intentia in a o spune ca pe o insulta, am vrut sa o folosesc ca un simplu cuvant, gen hmm. Daca te-ai simtit jignit, sau ai crezut ca m-am adresat cuiva dintre voi, imi cer scuze, am incercat sa te caut si in game sa discutam si sa rezolvam, dar nu ai raspuns.
Dragos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ha? Nu ai vrut sa fie o insulta? Te-ai legat de niste persoane care nu mai sunt printre noi .. Esti deja la a2a abatere,prima fiind asta : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=434778&st=0&p=6229143&hl=sille&fromsearch=1&#entry6229143 Sille primeste ban 14zile pentru limbaj.