-GUNIT- Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://img442.imageshack.us/img442/2396/screen030705340002.jpg
-CopilaS- Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 scz ca ma bag...dar ce limbaj vezi tu acolo? cred ca te referi la "pola"? daca da,sa ti spun o chestie pe care o stiu mai multi In poloneza "pola" inseama "camp" probabil asta a vrut sa spun....aa si "pola" este si un oras din Croatia Daca tu crezi ca vrut sa te injure....parerea mea este ca trebuia scris cu "pu...." nu cu "po..." bafta warn up
HaHa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 scz ca ma bag...dar ce limbaj vezi tu acolo? cred ca te referi la "pola"? daca da,sa ti spun o chestie pe care o stiu mai multi In poloneza "pola" inseama "camp" probabil asta a vrut sa spun....aa si "pola" este si un oras din Croatia Daca tu crezi ca vrut sa te injure....parerea mea este ca trebuia scris cu "pu...." nu cu "po..." bafta Magnum de abia stie romana , si tu zici aici ca a scris in poloneza ? =) hai ca esti tare warn up
oick Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Eagles 20 zile suspend pentru limbaj x2. Antecedente: My link