Juny Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Pana acum,nu am postat asa ceva,dar se pare ca va intreceti cu gluma de la un pk la invazie
Stranut Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 un pk ma....miai dat 2-3 pk la rand la inv....si taran oricum esti ca esti de la tara....asa ca pa.... in plus taran=om de la sat....nui jignire:))
Juny Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 un pk ma....miai dat 2-3 pk la rand la inv....si taran oricum esti ca esti de la tara....asa ca pa.... in plus taran=om de la sat....nui jignire:)) cum zici tu,sa vedem ce zic adminii despre asta
razvan77 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cu sigurantza mai dati un warn up dar care e problema mam obisnuit. Orice comunitatea asa cum constata "liviu Rebreanu" are "betivu satului" "prostu satului" "curva satului" "boieru satului" Acum Juny daca pe tine tea calificat cineva la una din aceste functii ar trebui sa te simti mandru ca ai ocupat un loc in comunitatea linkmania, nu sa te superi, cat despre a fi taran... daca in romania a fi taran e o jignire... in Belgia daca ii zic la careva Taran, e cu zambetu pe buze si se mandreste cu asta... dar "noi suntem romani". up
Stranut Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 si care ii limbaj repetat??team facut prost o data......nu team facut prost de mai multe ori.....si fomist nui jignire
Juny Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 si care ii limbaj repetat??team facut prost o data......nu team facut prost de mai multe ori.....si fomist nui jignire http://www.linkmania...howtopic=436107 Nu trebuie neaparat sa`mi repeti aceeasi jignire,ca sa fie limbaj repetat.Mai dai si tu un ochi pe forum din cand in cand. Cat despre tine razvan,daca tu esti mandru cand cineva i`ti zice taran e problema ta,eu m`am simtit jignit asa ca am postat. P.S:nu te mai baga acum in toate topicurile mele
Stranut Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 vai teai simtit jignit ca team facut cea ce esti:))dute si spanzurate daca te simti jignit....scapam de un distrus care moare daca nu prinde macar 1+5 pe inv ca sa-i tina de foame pana la urm invazie :crybaby:
Juny Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 vai teai simtit jignit ca team facut cea ce esti:))dute si spanzurate daca te simti jignit....scapam de un distrus care moare daca nu prinde macar 1+5 pe inv ca sa-i tina de foame pana la urm invazie :crybaby: Nu sunt multi care iau pk la invazii de la mine,numai distrusi ca tine,stai chill am bok sa`ti cumpar 3 seturi lk dd ref,fac invazii de plictiseala si sa dau pk la ratoni ca tine. Gata cu spamu`l asteptam admin cu decizia
Stranut Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 pai sigur ca le dai pk de foame ratonu draqului....mai bine ai merge afara sa mulgi vaca distrusule sai bei laptele.... Asta a fost ult meu reply ca deja ma plictisesti