Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EminescuSRL

Salut

Recommended Posts

Posted

Pe jocul acesta,nu mai poti avea incredere nici macar in cine credeai ca nu si-ar baga nasu` ever. As dorii si eu sa stiu cine a intrat pe caracteru`l Demon de pe data de 04-03-2012 pana in momentul de fata. Mersi

Posted

Vorbeste cu proprietarul contului, nu este contul tau.

Ija imi cer mii de scuze ca ma bag.

Nu este el propietarul insa numai el a jucat in ultimele rr-uri si intre timp ia dat parola lui Zookey. Acesta da vina pe mine ca eu am golit acel cont. Real a spus clar ca nu el la golit. Ceea ce il intereseaza pe Demon este faptul ca eu sau Zookey,care ip sa conectat in timpul acela pe SM. Mentionez faptul ca Zookey a jucat ultimele 2 rr cel mai des pe SM , posibil deasta ti-a iesit un IP conectat atat de mult pe SM. Nu mi se pare corect sa fiu acuzata pe joc de ceva ce nu am facut. TE ROG sa ne lamuresti cine a fost pe cont pentru ca nu vreau sa imi pateze imaginea acest Zookey. Iti multumesc frumos.

Cu respect,

-kimmy-

LE: Cei doi aveti raspunsul pe p.m nu va mai bagati pentru un +1.

Posted

' date='06 March 2012 - 21:16' timestamp='1331061362' post='6260906']

Nu este el propietarul insa numai el a jucat in ultimele rr-uri si intre timp ia dat parola lui Zookey. Acesta da vina pe mine ca eu am golit acel cont. Real a spus clar ca nu el la golit. Ceea ce il intereseaza pe Demon este faptul ca eu sau Zookey,care ip sa conectat in timpul acela pe SM. Mentionez faptul ca Zookey a jucat ultimele 2 rr cel mai des pe SM , posibil deasta ti-a iesit un IP conectat atat de mult pe SM. Nu mi se pare corect sa fiu acuzata pe joc de ceva ce nu am facut. TE ROG sa ne lamuresti cine a fost pe cont pentru ca nu vreau sa imi pateze imaginea acest Zookey. Iti multumesc frumos.

Cu respect,

-kimmy-

wai wai sa imi pateze imaginea =)) El e devina ca a dat parola stiti deja raspunsu nu stiu dc mai veniti cu asa posturi ! #-o

Guest zga1ba
Posted

' date='06 March 2012 - 21:16' timestamp='1331061362' post='6260906']

Cu respect,

-kimmy-

nu mai e prietenul tau Zookey ?? v-ati certat ??

pfff ce rau imi pare =)))))))))

PS : nu era el ce mai tare din punctul tau de vedere ??? :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...