Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gutul

Lag serv MU

Recommended Posts

Posted

Nush daca ai bagat de seama, dar cand este lag pe server si iei d/c incearca sa intri pe forum si ai sa vezi ca nu poti, odata cu severul pica si forumul.

Posted

Nush daca ai bagat de seama, dar cand este lag pe server si iei d/c incearca sa intri pe forum si ai sa vezi ca nu poti, odata cu severul pica si forumul.

Eu,unul cand i-au d/c de pe joc,si incerc sa intru pe forum,merge fara probleme.

Speram sa se rezolve lagul

O zi frumoasa! :tiphat:

Posted

sunt probleme la retea din cate am inteles.

care retea?... ca aia de la RDS au zis ca nu e nicio problema de retea. si ca nu au avut nicio problema de retea in ultimele 4 saptamani...

Posted

poate ma inseli.. doar spun ..

varianta 1

odata ce atunci cand se da flood pica si pagina si serveru de mu.. inseamna ca au o legatura ele acolo chiar si cu serveru de cs......

mai sunt persoane care incearca sa dea flood si nu au banda mai mare ca cea a serverului si asta duce la lag.....

Si stiu sigur ca zilele trecute a fost flodat serveru :P

varianta 2

sincer sa fiu persoanele care zic ca au lag cred eu ca sunt pe 2 conturi.. de ex: eu folosesc elite... eram pe 2 conturi .. lag mare ....=> d/c ... ies din joc.. intru cu avanta un cont totu merge perfect.. 2 conturi .. putin lag.... dar nu d/c

e doar parerea mea !:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...