Flippy Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mountain Bike Club In ce consta acest club: • Meetinguri prin padure • Concursuri / maratonuri Cand ne strangem? • Ne strangem o data-de doua ori pe saptamana voi anunta eu unde. Regulament • Puteti fi in orice factiune cand aplicati. • Puteti fi si in mai multe cluburi, dar sunteti obligati sa veniti la Meetinguri. • Trebuie sa fim egali intre noi nimeni nu e mai superior sau altceva. • Nu aveti voie sa va certati intre voi. • Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar. • Ascultati de lider si de co-lider. • Daca lipsiti la 3 Meetinguri consecutiv sunteti exclusi din acest club. Model de inscrieri • Nick: • Level (minim 2): • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: • Sunt un om care este fair play Da/Nu Ce castigi? • Castigati distractie prieteni noi cu care sa colaborati si sa tineti legatura • Momentan nu se ofera premii [CAUTAM SPONSOR!] Membri : Flippy-Lider Wapo-Co-Lider #Mountain Bike Club recruteaza va astept pe toti aici pentru o noua distractie!
Madalin Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 • Nick: Madal1n • Level (minim 2): 13 • Factiune: UST • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sa zbor cu bicicleta :)) • Sunt un om care este fair play Da
kagawa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 • Nick: Darius14 • Level (minim 2): 28 • Factiune: - • De ce doresc sa ma alatur clubului: 4fun • Sunt un om care este fair play Da
Ciolosh Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 • Nick: Ghiondes • Level (minim 2): 13 • Factiune: Civili • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez cu ei • Sunt un om care este fair play: da
Flippy Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ghiondes Acceptat! Lista membrilor este aceasta: Flippy-Lider Wapo - Co-Lider Madal1n Darius14 Ghiondes
Mario Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 • Nick: White • Level (minim 2): 23 • Factiune: Grov' • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru prieteni noi si bineinteles pentru distractie . • Sunt un om care este fair play : Desigur .
Paul15 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 • Nick: Paul14 • Level (minim 2): 8 • Factiune: UST • De ce doresc sa ma alatur clubului: ca e un club reusit • Sunt un om care este fair play Da/Nu da
Flippy Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Paul14 Acceptat! Lista membrilor este aceasta: Flippy-Lider Wapo - Co-Lider Madal1n Darius14 Ghiondes White Paul14 La 10 membri voi face o sedinta!
Bytza Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 • Nick: Bytza • Level (minim 2): 16 • Factiune: UST • De ce doresc sa ma alatur clubului: un club cu planuri marete si un lider capabil • Sunt un om care este fair play Da/Nu: Daa
ToxiComan Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 • Nick: ToxiComan • Level (minim 2): 9 • Factiune: None • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru ca na mfost in nici un club • Sunt un om care este fair play Da/Nu: Da
Flippy Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 ToxiComan acceptat! Lista membrilor este aceasta: Flippy-Lider Wapo - Co-Lider Madal1n Darius14 Ghiondes White Paul14 Bytza ToxiComan
Adyzx Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 • Nick:Adyzx • Level (minim 2): 2 • Factiune: None • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru distractie • Sunt un om care este fair play Da/Nu: Da
Tudose_Ro Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 • Nick: Tudose • Level (minim 2): 9 • Factiune: fbi • De ce doresc sa ma alatur clubului: for fun • Sunt un om care este fair play Da
KataGreen Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 • Nick: KataGreen • Level (minim 2): 7 • Factiune: UST • De ce doresc sa ma alatur clubului: sa fac tumbe cu bicla:D • Sunt un om care este fair play ? Da
Guest rafamoa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 • Nick: bRo. • Level (minim 2): 3 • Factiune: - • De ce doresc sa ma alatur clubului: pentru distractie. • Sunt un om care este fair play :Da
Flippy Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Tudose Acceptat ! KataGreen Acceptat ! bro. Acceptat! Lista membrilor este aceasta: Flippy-Lider Wapo - Co-Lider Madal1n Darius14 Ghiondes White Paul14 Bytza ToxiComan Adyzx Tudose KataGreen bro. Maine ora 20:30 va avea loc prima sedinta urmata de un meeting si un maraton organizat de mine si de Wapo si un concurs unde voi premia! Va astept in numar cat mai mare,ne vom intalni la muntele Chiliad .Cine nu poate ajunge sa posteze dupa modelu acesta: - Nick: - Motivul pentru care nu pot ajunge:
kagawa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Nick:Darius14 - Motivul pentru care nu pot ajunge: Cred ca sunt pe afara la ora aia. :D
Madalin Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 - Nick: Madal1n - Motivul pentru care nu pot ajunge: Daca v-oi fii on la acea ora , voi venii , daca nu ... data viitoare :D
Mario Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 - Nick: White - Motivul pentru care nu pot ajunge: Nu am un motiv fix,nu cred ca voi fi on .
Tudose_Ro Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 - Nick: Tudose - Motivul pentru care nu pot ajunge: de la 20:00 am sedinta la FBI... daca ai putea sa faci la 21:00 sau la 17:00 cred ca ar si restu