Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -Teen-

Gunit Admin

Recommended Posts

Guest -Teen-
Posted

Il chema piti(-_-) nu pitic (-_-), nu cred ca preluarea ta este corecta din acest punct de vedere.

2 la mana, nu te-a mutat nimeni, iar acuzatiile tale de pe global cum ca Gunit este admin, sau ca beneficiaza de ajutorul unui admin sunt totala nefondate.

PS cont clona Eagles ? :-?

Guest -Teen-
Posted

nu e cont clona eagles , am postat eu pentru el

Posted

Salut, iti mai trebuie un f4 la prima intrebare la gunit (poate la prima intrebare "gunit, afk?", ti-a raspuns)+ ca a gresit nick-ul lu` piti.

Jucati de atat timp si faceti greseli majore intr-o preluare. :)

O zi buna.

P.s Titlul acesta e exagerat. :)

P.s2 Sigur era cineva on pe sot cand v-ati trezit devias?

Posted

Lasati preluarea, conteaza ca era phono pe spot si a ajuns devias.

Intrebarea e cum a ajuns devias phono ca de la mobi nu moare si pk nu poate lua.

Hai ca va dau eu raspunsul, e simplu, o elfa full ene cu punctele date peste cap adica 32768 daca-ti da buff te omoara mobii , da ati auzit bine, te omoara mobii.

Don't believe it? Try it. Am patit-o odata cand am bagat pe elfa accidental in loc de agility ene si a sarit este peste 32767 si dadeam buff si ma miram cum mor toti din party inclusiv eu de la dmg dat de mobi.

Stim bine ca Gunit e umblat in ale bugurilor si le stie exploata la maxim, nu Gunit?

Asa ca cei care nu stiati, daca primiti buff de la elf care are dat ene peste cap va omoara mobii. Funny nu? Dar ce mod de a recastiga un spot :)

Is curios daca ija poate verifica de la cine au avut buff de s-au trezit in Devias. Ma repet, Eagles era phono, pk sau omorat de mobi e imposibil .

eu ti`am raspuns la prima intrebare.

=)) Tu te crezi ce zici? #-o

Posted

Eu una descopar zi de zi ceva nou in acest joc minunat. :))

Dar se stie clar, dupa 2 ore phono trece, si te poate omora si holderul tau in momentul cand iti schimbi stage-ul. In aceste doua ore era cineva on pe spot? Se poate dovedi ca a venit un anume elf si a dat buff? :)

Eu stiu ca o verificare in LOG se face pe baza de dovezi, nu vorbe.

Asta e parerea mea. :)

Posted

Dar se stie clar, dupa 2 ore phono trece, si te poate omora si holderul tau in momentul cand iti schimbi stage-ul.

Te rog frumos inainte sa postezi sa mai citesti din postarile anterioare, Eagles a ajuns PHONO in devias, nu MURDERER, adica da, mai era PHONO!

In aceste doua ore era cineva on pe spot?

Daca Click a dat si ora exacta: 6:30 , era on dupa parerea ta?

Se poate dovedi ca a venit un anume elf si a dat buff?

Nu stiu, nu ma pricep la log-uri, dar stiu ca se poate dovedi daca a fost pe spot la ora aia si daca a avut statusul dat peste cap, sau nu?

Trebuia sa faci si tu direct la plangeri, sa vezi cum e sa iei 2 zile nefondata,dar poate,o muta un moderator la plangeri.

Esti total pe langa, stai in banca ta.

Si dragut era mai Magnnum,sa postezi de pe contul tau de pe forum,nu sa pui pe alcineva.

Idem cu afirmatia de mai sus.

Acuma decizia finala apartine unui moderator

Corect!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Trebuia sa faci si tu direct la plangeri, sa vezi cum e sa iei 2 zile nefondata,dar poate,o muta un moderator la plangeri.

Si dragut era mai Magnnum,sa postezi de pe contul tau de pe forum,nu sa pui pe alcineva.

Lol, cum sa mute un mod la plangeri? :lol:

Eagles din cate stiu are DPA si nu poate posta.

PS: Interesanta situatie. Daca se verifica log-urile si este adevarata faza cu bug-ul la elfa...este bug exploit din punctul meu de vedere.

PS2: Nu mai deschide topicuri cu astfel de nume.

Posted

Lasati preluarea, conteaza ca era phono pe spot si a ajuns devias.

Intrebarea e cum a ajuns devias phono ca de la mobi nu moare si pk nu poate lua.

Hai ca va dau eu raspunsul, e simplu, o elfa full ene cu punctele date peste cap adica 32768 daca-ti da buff te omoara mobii , da ati auzit bine, te omoara mobii.

Don't believe it? Try it. Am patit-o odata cand am bagat pe elfa accidental in loc de agility ene si a sarit este peste 32767 si dadeam buff si ma miram cum mor toti din party inclusiv eu de la dmg dat de mobi.

Stim bine ca Gunit e umblat in ale bugurilor si le stie exploata la maxim, nu Gunit?

Asa ca cei care nu stiati, daca primiti buff de la elf care are dat ene peste cap va omoara mobii. Funny nu? Dar ce mod de a recastiga un spot :)

Is curios daca ija poate verifica de la cine au avut buff de s-au trezit in Devias. Ma repet, Eagles era phono, pk sau omorat de mobi e imposibil .

eu ti`am raspuns la prima intrebare.

=)) Tu te crezi ce zici? #-o

Nu esti prost, dar nu asta sa intamplat acolo.

Ce sa intamplat cu adevarat acolo este perfect legal, face parte din joc si nu este bug exploit.

Posted

Multumesc.

Daca nu s-a intamplat ceea ce am expus eu aici, ci s-a intamplat ceva perfect legal si face parte din joc te rog sa expui ceea ce s-a intamplat.

Eu, cu mintea mea nu-mi pot explica cum un caracter PHONO poate ajunge in safe-zone decat prin:

1. omorat de mobi

2. move de la admini

Mai e o varianta ?

Dupa cum vezi ceea ce am expus eu apartine primei variante, adica omorat de mobi, insa cu ajutorul unui bug exploit de elf.

Posted

Nu vad nicio poza in devias, cine a ajuns acolo? Cum?

Cand era Eagles phono?

Preluarea este la 2:18 si tu zici ca in Devias erati la ra 06:30.. avea timp de 2 ori sa scape de phono.

Crissie de ce acuzi adminii din prima?

Stii tu ca era phono Eagles? Erai acolo?

Posted

Cand era Eagles phono?

Nu stiu de poze nimic, nu eram eu pe spot acolo deci nu stiu absolut nimic. Doar din relatarile lor ce am aflat faptul ca au ajuns la 6:30 in devias toti 3 care erau pe spot, dintre care unul era phono.

Cum? Asta e ceea ce ma roade si pe mine.

Eagles era phono la ora 6:30 cand a ajuns in Devias.

Preluarea este la 2:18 si tu zici ca in Devias erati la ra 06:30.. avea timp de 2 ori sa scape de phono.

Corect, dar in momentul in care s-a intamplat minunea era phono.

Unde am acuzat adminii? Nu eu am initiat topicul, eu doar mi-am expus parerea.

Nu stiu daca era phono sau nu, dar daca imi zic 2 din guild ca era phono sa nu-i cred?

Posted

Nu stiu de poze nimic, nu eram eu pe spot acolo deci nu stiu absolut nimic.

Corect, dar in momentul in care s-a intamplat minunea era phono.

Ambele sunt scrise de tine si se bat cap in cap :)

Am sa veriific :) sper sa gasesc un hack ceva si nu faptul ca era murder sau altceva.

Posted

Da, e amuzant cand le pui una langa alta. :) Dar contextul l-ai inteles sper.

Recunosc, vorbesc despre fapte ce sunt doar vorbe, dar cand omul imi spune, am fost PHONO si imi confirma inca unul ce poti crede?

Ti-am spus, eu nu sunt genul de om care sa ma bag in orice topic, ma lasa rece majoritatea, dar faptul ca Eagles mi-a spus ca era phono si a ajuns Devias mi-a aprins un beculet sa zic asa. Ma gandeam cum naiba poate sa ajunga un char phono in safe? Apoi mi-am adus aminte ce am patit cand facusem elfa full ene si am dat addene in loc de addagi.

De ce credeti ca se sta phono pe un spot dupa preluare? Mai ales pe spotul acela cu nume greu?

De frica PK-ului! Ca charuri de PK sunt destule din pacate. Eu unul va spun sincer m-am saturat de Kalime si Kanturu la culme, tot sa stai cu frica in san sa nu iei PK e aberant.

Nu in ultimul rand daca ma gandesc la cazierul celui care creste pe spotul acela numai un hack/bug exploit poate sa-mi treaca prin cap din pacate. Cand pomenesti Gunit instant al doilea gand e hack.

Daca nu au folosit nimic necurat nu au de ce sa se teama e asa de simplu.

Konvict, eu inca astept un raspuns de la tine.

Posted

Konvict, eu inca astept un raspuns de la tine.

De la mine ?Eu doar ti-am spus ca ce sa intamplat este perfect legal, si atat. Pune mana si invata jocul, sau tot ce stii este sa umbli din spot in spot atunci cand nu ai unde creste sa faci lag si sa iei lumea la misto?

Posted

Nu stau sa ma cert cu tine, nu are rost. Din raspunsul tau am dedus ceea ce ma si asteptam, nu vrei sa spui.

Daca era perfect legal, si atat , de ce nu ne spui si noua?

Mie imi ajunge cat stiu din joc, nu ma implic prea mult ca nu are rost. Dar un lucru ma deranjeaza, cand tu faci ceva corect (preluare corecta) si vine altu, ca e mai smecher, scuzati expresia da asta e adevaru, si vine si iti da PK/disconnect/ bug exploit-uri pentru a lua un spot muncit de tine.

V-am spus de 1000 de ori, nu am deranjeaza daca pierd un spot pentru ca eram AFK, my blame, nu stai on nu cresti.

Ieri am fost plecat, o fost ce-o fost, am luat PK, ati facut bascalie ca dorm in Devias, v-am zis ceva? Am fost AFK ciocu mic. Dar voi nu, orgoliul e prea mare sa pierzi un spot.

sau tot ce stii este sa umbli din spot in spot atunci cand nu ai unde creste sa faci lag si sa iei lumea la misto?

Faptul ca muncesc pentru un spot nu e rusine, sau pentru voi e rusine? E rusine sa umblii din spot in spot sa vezi daca sunt afk ? Nu stiam.. dar uite ca aflu lucruri noi. Noi mai si dam spoturi la pitici si nu stam la permanent si vedem cum crestem la status.

Acuzatia de lag, o ignor. As vrea eu sa am net sa fac lag pe Linkmania.

Nu stiu cine ia lumea la misto eu, sau voi. Ieri ati dat dovada de misto-uri. Nu stiu cine scrie X afk? cand ia cineva din "dusmani" SS, si lista e lunga.

Si cu asta subiect incheiat, nu vreau sa o dau in flame-uri ca nu are rost.

Si apropo, stiai ca cel mai bun mecanism de aparare e atacul? Tocmai ai facut-o .

Guest -Teen-
Posted

Cand era Eagles phono?

eagles are ora de londra, daca vrei iti dau print cu spot doar eu cu party meu

PS: hdd si restu satrei , daca ziceti ca ati raspuns.. cum ati ajuns pe langa spot fara sa faceti print? va lasati mutati in voie?

@Gunit daca zici ca ai raspuns la nuj ce set , pune un print te rog..cum am ajuns in posesia spotului daca tu erai on?

so ija am print cu spot la 05:20 cu Eagles proaspat facut phono! sper sa revii cu un raspuns oricare ar fii ala

@baiatu cu postat la plangeri sa iei nefondata , tii se pare tie ca eu am facut plangere? am cerut o informatie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...