Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kitty_baby

Reevaluare2

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=435786&st=0&gopid=6249653&#entry6249653

Lasa topicu sa am dreptu la replica... nu inchide gura omului ca esti tu destept!

1. Sunt obligat sai raspund unui om care de fapt mie imi repugna?

2. Demonstreaza ca nu eram on, pe ce criteriu ca ma intreaba un retardat?

Ti se pare ca esti destept, in realitate nu faci decat niste jocuri de culise. Mi se pare aberant deja sa stau sai raspund unui player si eu stiu cati altii ar mai trece pe acolo afk afk? Chiar deja nu mai este joc... plus ca singur spune ca ma vaneaza deci? unde e dreptatea cand el recunoaste ca face vanatoare? Aaaaa dreptatea e pe acolo pe undeva pierduta in neant aici faceam doar dupa cum credem de cuviinta... cine e ala? cine a postat? a gata e clar ssss... pai e frumos asa?

Demonstreaza ca nu eram on, ce e in filmul ala se face cu space iar playerul are ignore la mine... nu sunt obligat sai raspund.... deci?

warn up pentru jigniri

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=435786&st=0&gopid=6249653&#entry6249653

Lasa topicu sa am dreptu la replica... nu inchide gura omului ca esti tu destept!

1. Sunt obligat sai raspund unui om care de fapt mie imi repugna?

2. Demonstreaza ca nu eram on, pe ce criteriu ca ma intreaba un retardat?

Ti se pare ca esti destept, in realitate nu faci decat niste jocuri de culise. Mi se pare aberant deja sa stau sai raspund unui player si eu stiu cati altii ar mai trece pe acolo afk afk? Chiar deja nu mai este joc... plus ca singur spune ca ma vaneaza deci? unde e dreptatea cand el recunoaste ca face vanatoare? Aaaaa dreptatea e pe acolo pe undeva pierduta in neant aici faceam doar dupa cum credem de cuviinta... cine e ala? cine a postat? a gata e clar ssss... pai e frumos asa?

Demonstreaza ca nu eram on, ce e in filmul ala se face cu space iar playerul are ignore la mine... nu sunt obligat sai raspund.... deci?

Asta nu este vanatoare, chiar daca este player Juny are si el niste drepturi.

Daca a pus intrebarile de afk tu erai obligat sa raspunzi ,tocmai pentru a evita astfel de discuti. Iar ceea ce vrea MurDoc sa-ti spuna este ca suspendul este meritat,dovada ca nu ai fost online este faptul ca nu ai raspuns la intrebarile de afk , iar daca vi cu jigniri si ai atitudinea asta fata de un admin nu rezolvi nimic. Nu au favorizat pe nimeni,pur si simplu au aplicat regulamentul.

Daca imi vi cu un reply gen " Sunt obligat sa-i raspund lui juny ? e player ... bla bla bla" te invit sa dai un CLICK

warn up si suspend 5 zile.

Posted

Scrie in regulament ca poate sa vina cu poze si indicii ca exista macro, dar nu scrie ca sunt obligat sai raspund lui la afk... ceea ce inseamna ca el in mod normal ca "player" nu poate demonstra un afk ..... decat daca e pick de zen si sau alte chestii gen move etc.

Pentru daca se vor demonstrate si "vanati" jucatorii exista admini, acolo unde esti obligat sa raspunzi.

NU SUNT OBLIGAT SAI RASPUND UNUI ASTFEL DE JUCATOR!

Cand se va modifica regulamentul in acest scop, o sa iti dau dreptate pina atunci "interpretarile si ceea ce a facut el acum" ar trebuie pedepsite in directia lui...

Asta nu este vanatoare, chiar daca este player Juny are si el niste drepturi.

Are dreptul sa joace..., eu am dreptul sa nu "nu ma joc cu el", are dreptul sa faca ce vrea pe server, "eu am dreptul sal ignore" si as putea continua partea cu drepturile lui Juny... in nici un caz nu e dreptul lui Juny sa i se raspunda la orice intrebare ca nu el a facut linkmania, nu e el admin aici ca sa fiu obligat sai raspund etc.

Dute si pupal in continuare.

Warn la neimplicati

Posted

Si acum in mod absolut serios ca si pina acum, in filmare sau in poze, unde este "inventory deschis" sa arate ca nu ia el itemele?

si al doilea rand nici macar preluare nu este... datorita faptului ca scrie {dw}razva.n ......... asta nu e numele meu, si deci nu il vreau pocit ... altfel la ce ne mai chinuim incepem si noi ca la tara "bah esti afk? ioane esti on, gheorghe esti mah?"

deci domni admini....

- Preluare nu este ca sa fiu obligat sai raspund (doar ma face sa rad ca nici asta nu stie sa o faca)

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Explicit este [DW]Razvan nu {dw} razva.n ala este alt jucator te invit sa dai pe spotu lui

- Filmarea este incomplecta pentru ca nu are "inventory deschis"

Pina la urma pentru ce am luat ss?

Posted

18. Preluare spot

Modalitate preluare spot:

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat.

Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea.

Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4.

Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza trebuie facuta la coordonate diferite.

Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul.

Poza cu f4: In aceasta poza trebuie sa se vada toate intrebarile, daca se discuta mult pe chat trebuie sa faceti mai multe poze pentru a exista o legatura intre intrebari.

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:02/03: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Preluarea este incorect facuta daca:

- in timpul ei, cel care preia face ks.

- in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect.

- intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie.

- toate pozele sunt pe aceleasi coordonate.

- nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului.

Important: In cazul in care aveti party pe un spot anume si dumneavoastra parasiti acel spot pentru a va procura mana/health potion sau pentru orice alte motive pierdeti automat orice drept asupra acelui spot.

Daca in timpul in care dumneavostra sunteti plecat de pe spot si un alt player face incepe o preluare nu mai aveti dreptul la spot si nici nu aveti voie sa-l intrerupeti.

In acest caz doar cei care au ramas pe spot in momentul sosirii lui au voie de a intrerupe aceasta preluare, raspunzandu-i.

In cazul in care ora calculatorului nu corespunde cu ora serverului aveti obligatia ca inainte de fiecare intrebare/set de intrebari sa aratati ora serverului cu /time.

Nu exista obligatia de a ataca monstrii pe propriul spot.

Aici nu scrie nicaieri ca numele celui care este pe spot poate fi scris dupa cum crede fiecare de cuviinta... ci scrie doar "explicit" adica exact pentru unii.

Posted

Dar vezi ce s-a zis si mai sus. Daca esti on cam trebuie sa raspunzi, nu sa astepti sa te omoare pt ca tie ti se pare incorecta preluarea. Indiferent cum e preluarea, fii fair-play si raspunde. Au fost cazuri cand am dat suspend celor care stateau si taceau molcom, on fiind, doar pentru a vana pe altul.

Inca mai susti ca erai on?

Tu esti obligat sa raspunzi la intrebarile celorlalti de afk atunci cand ti se face preluare. In cazul in care cineva te intreaba de afk doar pe tine poate incearca sa te posteze pentru macro/bot, caz in care iar ar fi indicat sa raspunzi astfel diminuant sansele sa iei suspend.

Concluzii:

Cand esti intrebat de afk este indicat sa raspunzi in orice situatie.

Asta este un caz oarecare,insa citeste ceea ce trebuie TU sa inveti. Cat despre preluare:

Dupa cum am mai spus la partea de "afk" se accepta si "on" sau "esti" sau variante ale lor cu punct, spatiu, virgula intre litere. Acelasi lucru si la nick. Nu mancati din caractere nu modificati litere in cifre, nu puneti litere sau cifre in plus, restul mai vedeti si voi.

Data viitoare foloseste functia search decat sa faci 1000 de topicuri,dupa cum vezi doar 2-3 moderatori mai activeaza si nu au timp sa-ti inchida tie fiecare topic.

Posted

' date='01 March 2012 - 09:24' timestamp='1330586692' post='6250216']

Dar vezi ce s-a zis si mai sus. Daca esti on cam trebuie sa raspunzi, nu sa astepti sa te omoare pt ca tie ti se pare incorecta preluarea. Indiferent cum e preluarea, fii fair-play si raspunde. Au fost cazuri cand am dat suspend celor care stateau si taceau molcom, on fiind, doar pentru a vana pe altul.

Inca mai susti ca erai on?

Tu esti obligat sa raspunzi la intrebarile celorlalti de afk atunci cand ti se face preluare. In cazul in care cineva te intreaba de afk doar pe tine poate incearca sa te posteze pentru macro/bot, caz in care iar ar fi indicat sa raspunzi astfel diminuant sansele sa iei suspend.

Concluzii:

Cand esti intrebat de afk este indicat sa raspunzi in orice situatie.

Asta este un caz oarecare,insa citeste ceea ce trebuie TU sa inveti. Cat despre preluare:

Dupa cum am mai spus la partea de "afk" se accepta si "on" sau "esti" sau variante ale lor cu punct, spatiu, virgula intre litere. Acelasi lucru si la nick. Nu mancati din caractere nu modificati litere in cifre, nu puneti litere sau cifre in plus, restul mai vedeti si voi.

Data viitoare foloseste functia search decat sa faci 1000 de topicuri,dupa cum vezi doar 2-3 moderatori mai activeaza si nu au timp sa-ti inchida tie fiecare topic.

1. "Indicat" nu inseamna "obligat"

2. Referitor nick "Nu mancati din caractere nu modificati litere in cifre, nu puneti litere sau cifre in plus, restul mai vedeti si voi" a modificat parantezele....

Cand pui "spatiu" este o litera in plus pe orice tastatura, cand pui "punct" este o litera in plus, cand pui altfel de paranteze ai modificat deja nickul.....

Te crezi desteapta? vrei si tu admin pe aici? invata sa citesti regulamentu, eu stiam astea si am postat "la obiect", toate aceste lucruri "nu se respecta in postarea lui Juny... so ia regulamentu, ia postarile, si ia si analizeaza .

Data viitoare dute la o discoteca sa cauti anturaj nu pe forumuri, cer warn si suspend, deja e nesimtire la respectiva persoana care tot posteaza pe aici.

Posted

dupa cum spuneam, fa cerere de moderator dar nu te mai baga in seama aiurea , nai nici o treaba nici cu regulamentu, nici cu a fi moderator.... daca inca sustii ca Juny are dreptate tiam zis, nu corespunde postarea din motivele "modificarea nickului" "nu are inventory deschis" restul ca am fost on si ca nu mia trecut prin cap sai fac o poza, ca ma vanat el ca etc. sunt povesti se interpreteaza dupa cum vrea adminul si nai ce sai faci. dar astea 2 sunt clare si drept urmare "judecata este nula atata timp cat exista vicu de procedura" pentru cultura ta generala "nu sau respectat regulile de postare".

Posted

din cauza programului creat de Old_Bk ,Juny sau oricare alt player in timpul preluarii este liber sa iti scrie numele cum doreste . S`a mai discutat deja problema aceasta .mai da un ochi pe forum ;) :tiphat:

warn up

Posted

din cauza programului creat de Old_Bk ,Juny sau oricare alt player in timpul preluarii este liber sa iti scrie numele cum doreste . S`a mai discutat deja problema aceasta .mai da un ochi pe forum ;) :tiphat:

warn up pls ..

Posted

warn up pls ..

mai lasa impresiile si accepta`ti prostia si supendul ... nu incerca u sa mai te scoti ca e degeaba ;)

Posted

Tie frica ca ia barbatelu tau nefondata? hai scutestema... nimeni nu e perfect... e simplu nare inventory deschis, exista clikere si skinuri care nuti arat cand iei itemeul... altceva doamna avocat?

Posted

Tie frica ca ia barbatelu tau nefondata? hai scutestema... nimeni nu e perfect... e simplu nare inventory deschis, exista clikere si skinuri care nuti arat cand iei itemeul... altceva doamna avocat?

Da, toate skinurile si clikerele iti arata cand iei ceva de jos !

Ps: vad ca tot incerci sa iti gasesti tot felul de scuze .. stii vorba aia cu "Cine se scuza , se acuza "?

te simti cu musca pe caciula si totusi vrei sa zici ca Juny e de vina ca vai oamne n`are print cu inventory :)) :-j :)

Posted

Suspendul este acordat corect.

Argumentele tale cu { nu e tot una cu [ sau ca spatiul si punctul din afk sunt caractere in plus, nu sunt tocmai cele mai reusite.

Juny a demonstrat ca tu erai afk fiindca nu ai ai raspuns la intrebari. Daca erai on trebuia sa raspunzi fiindca putea la fel de bine sa fie preluare.

Daca cumva ai tu dovezi ca erai on, inafara de faptul ca ai cules 3 iteme fara sa spui nimic, le asteptam, altfel decizia nu se va schimba.

Dupa postul meu, sper ca va posta numai cel care a facut reevaluarea.

Posted

Sunt de acord cu tine... dar orice postare care nu respecta terminii este nula... pentru toti e la fel, pentru Juny e altfel?

Daca e la fel si pentru el postarea este nula pentru ca nu a deschis inventory, stim amindoi cate programe sunt care nuti arata ca tu ei item de jos.... deci ... daca a luat el itemul? cum demonstram?

Posted

Sunt de acord cu tine... dar orice postare care nu respecta terminii este nula... pentru toti e la fel, pentru Juny e altfel?

Daca e la fel si pentru el postarea este nula pentru ca nu a deschis inventory, stim amindoi cate programe sunt care nuti arata ca tu ei item de jos.... deci ... daca a luat el itemul? cum demonstram?

Ce inventory vrei ma ? Cun sa iau eu itemul de jos,daca tu ai omorat mobul ?

Esti jalnic,pana acum vezi doamne erai on si apasai space,acum alta scuza,ca nu aveam inventory deschis.Daca i`ti verifica ija si`ti demonstreaza ca in logouri apre ca tu ai luat itemele alea,cu ce scuza mai vi ?

Posted

suspendul e corect

warn up initiatorului topicului

Nu mai cautati tot felul de chichite..pana la urma voi ati adus aici pe server...toate programelele si porcariile..acum suportam toti consecintele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...