Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Al3Xutza17

Cs partea II

Recommended Posts

Posted

OdyZeus : Daca chiar ati fost atat de convinsi ca acel film e 100% clar, ca e suspendabil 100% cu ban 99 zile, cum se face ca nu exista nici o plangere oficiala impotriva lui master_m?

Atat ati fost de siguri ca e de suspend filmul ala incat nimeni nu si-a luat responsabilitatea sa faca o plangere si sa-si asume eventual o plangere nefondata sau o alta asemenea consecinta?

Curios. Dar poate ca intr-adevar e mai usor sa arunci cu noroi in altii in timp ce faci un post in plus la diverse si pari interesant pe forum, fara sa stii de fapt despre ce vorbesti.

nu te supara , sa zicem ca nu stie un om despre ce vorbeste , nu stiu 2 ,dar deja o alianta intreaga sunt prosti ??

adica toti vad in filmul acela ca e ceva dubios , si voi ziceti ca nu sunt convinsi 100% ca e film de suspend ?! si iti zic eu de ce nu s`a facut "plangere oficiala " impotriva lui master_m, pt ca oricum voi o sa da-ti niste raspunsuri de tot rahatul,cum a-ti dat si pana acum si nu are rost sa-l faca degeaba .Primul post la diverse a fost sa va aratam ca majoritatea (peste 50%) au aceeasi parere despre filmare , doar ca cel mai mare orb e cel care nu vrea sa vada , si in cazul acesta orbii sunteti dvs domnilor admini ;)) :D, sau va faceti ca nu vedeti .

.

Posted

Am intelesc cu totii,era invizibil,dar cand se trage in el dc nu dispare invizibilitatea ? Era "bug" asa cum zice Gunit.Bug de 30 secunde,cum numa la Hentai(HH) s`a auzitviolent1.gif

dar voi de unde stiti ca a fst Gunit pe master_m?? scurgeri pe la AS ceva ?

in concluzie , nu mai faceti acuze fara dovezi . :tiphat:

Posted

Am intelesc cu totii,era invizibil,dar cand se trage in el dc nu dispare invizibilitatea ? Era "bug" asa cum zice Gunit.Bug de 30 secunde,cum numa la Hentai(HH) s`a auzitviolent1.gif

scurgeri de la voi din alianta :-j

Posted

ti se par acuzele nefondate ? mie in filmulet mi se par foarte clare . deci nu vorbim chiar aiurea fara sa avem dovezi ;)

Posted

ce glumet esti, ai uitat cand ii spuneati "mai baga o razie pe ult k6" si marlanu venea, ca de, era in aly cu voi, muta si char de pe spot cand era nevoie, doar doar o scoate un ss.nu ti-ar fi rusine juny sa acuzi pe aici cand cred ca stii si u foarte bine cum stau lucrurile in alianta ta. eu pana acum le-am spus celor din guild si celor din aly cu care am vorbit sa taca sa nu posteze sau sa se planga daca aud ceva pt ca sunt acuzatii nefondate...da ai luat-o rau pe aratura, unu sa dus mai a ramas unu care imparte teamwiever'u in stanga si in dreapta, da se duce si ala cum sa dus si DanXP de la Counter-Strike :))

bagati mintile in cap si nu mai cauta nod in papura, tactica asta invatata de la cei 2 crai de la rasarit cu deschisul de topicuri si aruncatul de acuzatii in stanga si in dreapta e fumata de mult, nu mai pune nimeni botu la vrajeala asta si nici nu aveti voi talentul si sarcasmul lui boom.

:tiphat:

EDIT: ia citeste tu mai bine si vezi cui i-am dat eu replayul asta, si la ce raspuns, am raspuns eu. :dooh:

Posted

ce glumet esti, ai uitat cand ii spuneati "mai baga o razie pe ult k6" si marlanu venea, ca de, era in aly cu voi, muta si char de pe spot cand era nevoie, doar doar o scoate un ss.nu ti-ar fi rusine juny sa acuzi pe aici cand cred ca stii si u foarte bine cum stau lucrurile in alianta ta. eu pana acum le-am spus celor din guild si celor din aly cu care am vorbit sa taca sa nu posteze sau sa se planga daca aud ceva pt ca sunt acuzatii nefondate...da ai luat-o rau pe aratura, unu sa dus mai a ramas unu care imparte teamwiever'u in stanga si in dreapta, da se duce si ala cum sa dus si DanXP de la Counter-Strike :))

bagati mintile in cap si nu mai cauta nod in papura, tactica asta invatata de la cei 2 crai de la rasarit cu deschisul de topicuri si aruncatul de acuzatii in stanga si in dreapta e fumata de mult, nu mai pune nimeni botu la vrajeala asta si nici nu aveti voi talentul si sarcasmul lui boom.

:tiphat:

Mai , o fi Boom idolul tau dar nu stiu ce legatura are cu ce discutam noi aici . app si de cate ori am venit eu sau Juny pe ultimu k6 ,db asta ? uite noi nu stim cum stau lucrurile in alianta noastra , daca u stii mai bine ca noi i`a spune`ne u ..nu stiu de ce tot ziceti ca sunt acuzatii nefondate , cand avem si dovezi , care chiar daca vreti voi sa le faceti sa para absurde chiar demonstreaza ceva .

Posted

Un raspuns si mie ? putem folosi agilitatea din injector fara sa patim nimic,deoarcece nu reiese in logouri ? bananadance2.gif

asa a zis dak nu se vede in loguri nu se poate acorda ss, deci si prin urmare ?

Posted

Un raspuns si mie ? putem folosi agilitatea din injector fara sa patim nimic,deoarcece nu reiese in logouri ? bananadance2.gif

si daca te filmeaza careva , nu o sa fie filmulet de suspend .. ca doar nah e bug ;)):))

Posted

si daca te filmeaza careva , nu o sa fie filmulet de suspend .. ca doar nah e bug ;)):))

noi primim ma 99 la noi se vede in log :))

Posted

noi primim ma 99 la noi se vede in log :))

mare adevar ai grait alex :P

Posted

La ce reply-uri ai juny zici ca joci de ieri pe linkmania .....

Nu e hack,la cs gm`ul se poate face invizibil la fel ca bm`ul sa dea stern.Dar cand esti atacat dispare invizibilitatea(nu si in cazul acesta).Se pare ca dl` Gunit,el fiind pe master_m in acele minute a folosit ceva pt a impiedica astadontknow.gif

P.S: adminii sunt prea ocupati sa rezolve asta?sau nu vor :-?

Prima parte cred ca o putem elimina,daca ne aducem aminte acum 2-3 luni au fost scurgeri de la AS...wtf,dar ei nu sunt favorizati BangHead.gif

Povesti toata lumea stie sa spuna , dar de demonstrat foarte putini.

Sustineti toti cu asa vehementa ca au facut ceva dubios DE CARE VOI STITI , de ce nu o demonstrati ???? Pentru ca e foarte simplu , habar nu are nici unu din allyanta voastra ce s'a intamplat cu adevarat acolo asa ca hop rapid pe forum sa face'ti galagie si normal ca staful e de vina pentru incompetenta voastra de a demonstra ceea ce sustineti !

Asta e bug ?: http://i42.tinypic.com/5x8u9w.jpg

P.S:nu v`am demonstrat ce v`am zis,deoarece i`mi e ca mie i`mi dati 99(eu n`am prieteni admini)

Cauta si tu caracteru ala pe status,si vezi cate rr are,intreabal si pe ija si vezi ce a gasit el in logouri..i`ti zic eu nimic :-j

Mai ziceti ca nu favorizati..va caut toate topicurile despre Gunit unde a folosit fel si fel de hackuri ? Oare dc nu a primit si el filtru ip ca si Garone ?

Oick raspunsu tau =0..cum am zis si mai sus,atata timp cat cresti in party cu el,esti in alianta cu el,ar fi culmea sa zici da ma a folosit nush ce.Oricum sunt 100% ca stii despre ce e vorba da fie :-j

Din ce am vazut pe forum sunt 2 aliante care pot lua castelu ..... sustii ca stii ce s'a intamplat la cs , dc nu o demonstrezi si pui la fel de bine filmulete aici cum ai facut si cu celalat din topicul precedent sa vada toti despre ce e vorba . (sa vada toti ce e cu adevarat ceea ce stii tu) Nu ai de cine sa te ascunzi ca tu'l acuzi pe master ca el stie deja .....

Nu ai de ce sa primesti suspend incercandsa demonstrezi o acuzatie ....

Filtru pe ip :rofl1: precis are rds asa ca nu mai are rost sa comentez .....

Apoi vii si aduci in discutie alte buguri care nu au nici o legatura cu ceea ce se discuta .... se vede doar disperarea voastra .....

Posted

La ce reply-uri ai juny zici ca joci de ieri pe linkmania .....

Nu e hack,la cs gm`ul se poate face invizibil la fel ca bm`ul sa dea stern.Dar cand esti atacat dispare invizibilitatea(nu si in cazul acesta).Se pare ca dl` Gunit,el fiind pe master_m in acele minute a folosit ceva pt a impiedica astadontknow.gif

P.S: adminii sunt prea ocupati sa rezolve asta?sau nu vor :-?

Prima parte cred ca o putem elimina,daca ne aducem aminte acum 2-3 luni au fost scurgeri de la AS...wtf,dar ei nu sunt favorizati BangHead.gif

Povesti toata lumea stie sa spuna , dar de demonstrat foarte putini.

Sustineti toti cu asa vehementa ca au facut ceva dubios DE CARE VOI STITI , de ce nu o demonstrati ???? Pentru ca e foarte simplu , habar nu are nici unu din allyanta voastra ce s'a intamplat cu adevarat acolo asa ca hop rapid pe forum sa face'ti galagie si normal ca staful e de vina pentru incompetenta voastra de a demonstra ceea ce sustineti !

P.S:nu v`am demonstrat ce v`am zis,deoarece i`mi e ca mie i`mi dati 99(eu n`am prieteni admini)

Cauta si tu caracteru ala pe status,si vezi cate rr are,intreabal si pe ija si vezi ce a gasit el in logouri..i`ti zic eu nimic :-j

Mai ziceti ca nu favorizati..va caut toate topicurile despre Gunit unde a folosit fel si fel de hackuri ? Oare dc nu a primit si el filtru ip ca si Garone ?

Oick raspunsu tau =0..cum am zis si mai sus,atata timp cat cresti in party cu el,esti in alianta cu el,ar fi culmea sa zici da ma a folosit nush ce.Oricum sunt 100% ca stii despre ce e vorba da fie :-j

Din ce am vazut pe forum sunt 2 aliante care pot lua castelu ..... sustii ca stii ce s'a intamplat la cs , dc nu o demonstrezi si pui la fel de bine filmulete aici cum ai facut si cu celalat din topicul precedent sa vada toti despre ce e vorba . (sa vada toti ce e cu adevarat ceea ce stii tu) Nu ai de cine sa te ascunzi ca tu'l acuzi pe master ca el stie deja .....

Nu ai de ce sa primesti suspend incercandsa demonstrezi o acuzatie ....

Filtru pe ip :rofl1: precis are rds asa ca nu mai are rost sa comentez .....

Apoi vii si aduci in discutie alte buguri care nu au nici o legatura cu ceea ce se discuta .... se vede doar disperarea voastra .....

Nu este vorba de diserare . Este vorba ca vrem sa se faca dreptate . Dovezi sunt acel film ... dar se pare ca cei din staff respectiv ce`i din partea hentaiu`ului nu vad nimik dubios in el sau se fac ca nu vad :) Intradevar bug`urile alea nu au legatura cu discutia

doar sunt niste argumente care dovedesc ca a mai avut antecedente deci nu e :angel: .Daca tot zici ca habar n`are nici unu din alinata noastra de ce s`a intamplat acolo inseamna ca u stii ... Lumineaza`ne si pe noi poate asa nu o sa ne mai "agitam ca pepsi " si sa fim disperati asa cum ne zici u ! :)

Posted

Asta e bug ?: 5x8u9w.jpg

In urma verificarilor si a testelor s-a concluzionat ca ce ai folosit tu acolo se poate detecta destul de usor. Nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat la cs, nemodificand defence-ul caracterului. Dar banuiesc ca deja stiati treaba asta, numai ca va place sa faceti valuri si sa aruncati cu noroi in stanga si in dreapta.

Pe viitor totusi cand mai aveti de gand sa folositi acest program pentru a demonstra vinovatia cuiva, anuntati in prealabil in admin sa nu cumva sa va treziti cu contul blocat si dupa sa intrebati de ce.

V-as ruga daca vreti sa ramana deschisa discutia sa incetati cu aceste ironii si acuzatii la adresa stafului pentru ca nu ajuta pe nimeni la nimic.

Posted

In urma verificarilor si a testelor s-a concluzionat ca ce ai folosit tu acolo se poate detecta destul de usor. Nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat la cs, nemodificand defence-ul caracterului. Dar banuiesc ca deja stiati treaba asta, numai ca va place sa faceti valuri si sa aruncati cu noroi in stanga si in dreapta.

Pe viitor totusi cand mai aveti de gand sa folositi acest program pentru a demonstra vinovatia cuiva, anuntati in prealabil in admin sa nu cumva sa va treziti cu contul blocat si dupa sa intrebati de ce.

V-as ruga daca vreti sa ramana deschisa discutia sa incetati cu aceste ironii si acuzatii la adresa stafului pentru ca nu ajuta pe nimeni la nimic.

Cum nu se modifica defence`ul ? Eu vad acolo 10000 defense.De unde stii tu ca nu a fost anuntat vre`un admin ?Pacat,eu am auzit altceva.In fine poti inchide topicul ca degeaba ne zbatem aici.Alta data poate ve-ti fi si voi prezenti la cs,sa va faceti si voi treaba.Macar 1 admin pe saptamana nanana.gif

Posted

Ce scrie acolo este irelevant, defence-ul ramane neschimbat.

O sa inchid aici pentru ca ti s-a raspuns la intrebari si s-a demonstrat prin teste ca ce ai aratat tu nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat la cs.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...