Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wendigo

[Rezolvat]Non FP - Focustar

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: 2Fast4You

Numele EXACT celui pe care îl reclam: FocuStar

Screenshot-uri: 1 2 3

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Impreuna cu Dennys si Ricky faceam materiale. Eram la get, am luat pachetele si urma sa ne ducem spre deliver, insa la iesirea din zona get, l-am vazut pe acest FocuStar inconjurand sfios zona respectiva, asteptand probabil sa plecam. Vazand ca acesta se teme sa de-a de noi l-am urmarit, iar dupa ce l-am fugarit putin prin San Fiero, acesta s-a dus sa se adaposteaza la gara.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): ...

Martori: Dennys, Ricky

Posted

Se vede in prima poza ca e pe cale sa intre in zona garii. In timpul urmaririi prin San Fiero nu i-am facut poze, pentru ca nu stiam ca are de gand sa se duca spre gara, iar daca as fi facut poza cu cateva secunde mai devreme, nu cred ca raspunsul tau ar fi fost diferit.

Posted

Confirm spusele lui 2fast4you , era la get si repede a fugit la gara ,vazand ca suntem mai multi.. se vede si in ultima poza cum sta fara sa aibe vreo treaba la gara..

Posted

Din poze, din ce am relatat si din faptul ca nu are tupeul sa dea vreun comentariu aici eu as zice ca e destul de clar ca A FUGIT in Safe-zone si nicidecum era acolo dinainte.

Oricum, nu mai am alte poze. ^.^ Apropo, pentru a posta pe cineva pe motivul "fuga in Safezone, trebuie sa ii faci poze pe tot parcursul urmaririi ? :)

Posted

Exact, trebuie sa ai macar o poza cand este inafara safe-zone-ului si cu faptul ca te duelezi cu el. Nu primeste nimic pentru aceasta plangere, dat fiind faptul ca dovezile aduse sunt insuficiente.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...