wOrSeN Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Numele meu în joc: wOrSeN Numele EXACT celui pe care îl reclam:Cnawp Screenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): el imi zice mie ca is copil de 12 ani si nush ce , ii zic dnd , si uitati si voi ce urmeaza . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:-
cnawp Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Numele meu în joc: wOrSeN Numele EXACT celui pe care îl reclam:Cnawp Screenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): el imi zice mie ca is copil de 12 ani si nush ce , ii zic dnd , si uitati si voi ce urmeaza . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:- Ti-am zis ca esti copil de 12 ani din senin asa si tu te-ai aparat inocentule? Vai de tine ma .. Eram la event ne-am duelat ai murit si apoi mi-ai dat pe whisper : si la event fugi ? am incercat sa evit cearta si ti-am zis vezi-ti de treaba ta.. nu ai vrut si ai continuat cearta .. ti-am zis clar pe whisper : nu vreau sa-ti sufar adica practic nu aveam chef de cearta cu tine nu vroiam sa te jignesc in niciun mod. Ai continuat m-ai stresat nu stiam cum sa scap de tine . Imi pare rau ca nu mi-am putut controla nervii dar asa e cand se arunca toti sa se certe , le place la toti ,iti fac poze si apoi ajungi pe forum . Greseala mea este ca nu m-am controlat totusi asta este singurul lucru pe care-l regret si poate fi partea mea de vina.Pozele pe care le aduc imi sustin teoria . Tu ai pus o parte de poze pentru a nu se intelege ca esti vinovat in aceasta discutie ceea ce-mi dovedeste ca nu stii sa-ti asumi raspunderea. Se vede in poze cum imi spui "jet,ms" "ai de soarta ta" ca sa ma provoci... daca asta nu-i vanatoare eu nu stiu ce e.
wOrSeN Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Amice , dak tu imi zici mie copil de 12 ani , cum te abtii tu ? Si ti-am zis "ai de soarta ta" , "hai jet " nu inteleg cu ce te-am jignit ( ti-am spus ca si cum sa ma lasi in pace , si eu m-am abtinut , si nu am facut ca tn in halu asta) . ps:hai sa asteptam decizia si pe viitor controleaza-te si nu mai suferi , ca la tn toti sunt copii numa tu esti "maturu"
Dragos Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Amandoi primit mute 120minute sa va calmati.