mishumaxx Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Cer interzicerea clicker'ului pentru ca nu mi se pare corect ca eu sa stau on in party si sa culeg de pe jos si cel de langa mine sa fie afk si sa ia tot ce cade, adica eu stau on si nu iau nimic si el afk si ia tot. Stiu ca e plictisitor sa stai sa culegi de pe jos, da macar sa stea lumea on daca vrea sa stranga. Si daca vrea sa lase afk holder sa bage o scobitoare in mouse. Multumesc!
Biggles Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Cer interzicerea clicker'ului pentru ca nu mi se pare corect ca eu sa stau on in party si sa culeg de pe jos si cel de langa mine sa fie afk si sa ia tot ce cade, adica eu stau on si nu iau nimic si el afk si ia tot. Stiu ca e plictisitor sa stai sa culegi de pe jos, da macar sa stea lumea on daca vrea sa stranga. Si daca vrea sa lase afk holder sa bage o scobitoare in mouse. Multumesc! ii faci film si o sa culeaga si un magic 60 :))
mishumaxx Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Cer interzicerea clicker'ului pentru ca nu mi se pare corect ca eu sa stau on in party si sa culeg de pe jos si cel de langa mine sa fie afk si sa ia tot ce cade, adica eu stau on si nu iau nimic si el afk si ia tot. Stiu ca e plictisitor sa stai sa culegi de pe jos, da macar sa stea lumea on daca vrea sa stranga. Si daca vrea sa lase afk holder sa bage o scobitoare in mouse. Multumesc! ii faci film si o sa culeaga si un magic 60 :)) Nu numa ca nu'mi place sa suspend dreptul altora de a juca, dar nu are rost sa stau pe forum sa postez in loc sa culeg.
babacku Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Cer interzicerea clicker'ului pentru ca nu mi se pare corect ca eu sa stau on in party si sa culeg de pe jos si cel de langa mine sa fie afk si sa ia tot ce cade, adica eu stau on si nu iau nimic si el afk si ia tot. Stiu ca e plictisitor sa stai sa culegi de pe jos, da macar sa stea lumea on daca vrea sa stranga. Si daca vrea sa lase afk holder sa bage o scobitoare in mouse. Multumesc! ii faci film si o sa culeaga si un magic 60 :)) Nu numa ca nu'mi place sa suspend dreptul altora de a juca, dar nu are rost sa stau pe forum sa postez in loc sa culeg. Pun pariu ca te-ai duc cu 'Pt pls stau on' pt ca nimeni nu sta on ca sa culeaga. Pff :ceuameni: P.s:1, Atat timp cat poti alege intre a risca un 60(sau cat o fi bonusul) si a nu risca, fiecare are dreptul de a juca cum doreste, 2 Proprietarul spotului ii poate cere sa opreasca autopick, dar atat timp cat tu(banuiesc) esti doar unu din pt(care sta on) poti pleca sau poti ramane, bineinteles mai ai si posibilitatea sa-l filmezi si sa-l postezi, bineinteles, cu riscul de a fi maturat de fiecare data cand te prinde prin arena si sa nu te mai ia nimeni in pt :tiphat:
PETRUT998 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 este interzis elite daca vor fi prinsi cei care folosesc vor lua ss 60 de zile
Cristalu Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=434588 Topicul de mai sus,a fost facut de mine,pe aceasi tema Clikeru e interzis pe servar,cei care il folosesc primesc 60 de zile ss Dar sugestia mea a fost : sa se schimbe regulamentul si sa se ia 99 ,daca il folosesti,asa nu ar risca tot servarul ,sa culeaga cu cliker. O zi frumoasa! :tiphat: