Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest .:AleX:.

Reevaluare LordAlex

Recommended Posts

Guest .:AleX:.
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=435333 deci nu ma lua Lancelot cu vrajeli deastea , cu moderatoru are ultimul cuvant si deastea. suspend se da dupa niste dovezi nu dupa ce ai visat tu azi noapte, ati mai dat voi ssuri aiurea asta, stiu ca esti hamster si te exciti cand dai ss la hustle dar da-l corect macar.

Astept reevaluarea din partea lui Odyzeuss sau -ija-

ms

Posted

alex nu stiu de ce te agiti .....cel putin de cand m-am apucat eu din 2005 au fost probleme de genul.......adminul e admin aici si nu este tras la raspundere asa cum ar trebui....nu sunt necesare cine stie ce dovezi. se da ss la plesneala

Posted

Deci daca e sa analizam suspendul este acordat corect !

Ceea ce ai facut tu nu intra in limitele bunului simt si al regulamentului deloc !

Aceasi treaba ti-as fii dat si eu ...

Iar Lancelot a avut dreptate !

In orice alta situatie neprevazuta in regulament sau prevazuta dar diferita cat de putin de regulament ultima decizie ii apartine Moderatorului !

ProTeX de ce ne-ar trage cineva la raspundere cand majoritatea avem vechimea in Moderat cat nu ai tu vechime in MuOnline ca jucator ?

Da stiu o sa ma iei ca joci mu de 20 ani si ai experienta pe mii de servere si esti moderator pe nu stiu eu unde de 10 ani !

(Replica a fost pentru postul tau neimplicat ca sa vezi ca sunt indulgent ... pentru ca daca-ti mai dau 10% ramai blocat mult timp fara user ... in caz ca nu ai observat esti la 90% ... tu care stii regulamentul si critici Moderatorii ! )

Cine a meritat daca a meritat a fost sanctionat ! Dar cand toata lumea isi face datoria de ce am fii sanctionati sau certati ? !

O seara buna

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...