Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest SebastiaN12

[NELAMURIRE] Pick Zen

Recommended Posts

Guest SebastiaN12
Posted

Salut

Am luat de curand suspend 60 de zile deoarece am fost filmat culegand zen in tarkan si am refuzat sa raspund intr-un interval de sub 5 minute la intrebarea : " [Nick caracter] afk?".

As dori sa stiu unde pot gasi modelul de postare pentru aceasta situatie "Pick zen" in regulament sau oriunde pe forum unde sunt dati "mura in gura" acesti pasi care trebuie urmati la intocmirea plangerii ca in cazul celorlalte situatii gen preluare spot , ks golden .....de ex.:

-in ce interval de timp trebuie sa raspund la interbarea "[Nick caracter] afk?";

-daca cel ce posteaza trebuie sa stea ca o statuie in timp ce filmeaza/face printuri langa caracterul postat, sau sa se miste pentru a evita confuzia (cum ca si el ar putea ridica zen de langa caracterul postat);

-in filmare/printuri sa se vada clar ce zen are caracterul care POSTEAZA in inventar (din nou pentru a evita confuzia)

Pe langa acestea as vrea sa imi raspundeti si la intrebarea "Daca nu exista un astfel de model de postare de ce nu intocmiti unul inainte sa dati suspend dupa suspend fara ca cuvintele "Pick zen" sa fie mentionat in vreun fel in regulament ?"

Multumesc.

Posted

19. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.

Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

Acolo intra mai multe. Daca am specifica in regulament toate functiile posibile si imposibile ale programelor si clickerelor am face regulament de 20 de pagini.

Guest SebastiaN12
Posted

Modelul de postare ?

Acelasi lucru poate fi facut cu space ,in filmarea cu mine zen a cazut langa mine de vreo 5 6 ori maxim :| izolat

Guest SebastiaN12
Posted

Vad ca bat campii degeaba; cine o sa recunoasca ca a gresit si ca a inceput sa dea suspend aiurea fara sa existe un model exact de postare ca in cazul celorlalte situatii:)?

Nimeni.

Chiar daca o sa recunoasca cineva or sa fie scoase suspendurile date aiurea ?

Nu.

Multumesc pentru copy paste care ma trimits cu "avant" si "invartindu -ma" la mama acasa.

Posted

Vad ca bat campii degeaba; cine o sa recunoasca ca a gresit si ca a inceput sa dea suspend aiurea fara sa existe un model exact de postare ca in cazul celorlalte situatii:)?

Nimeni.

Chiar daca o sa recunoasca cineva or sa fie scoase suspendurile date aiurea ?

Nu.

Multumesc pentru copy paste care ma trimits cu "avant" si "invartindu -ma" la mama acasa.

In cazul tau nu era nevoie decat de un filmulet in care sa arate ca adunai zen. In timpul filmari trebuia sa-ti puna intrebari de afk ( sa nu poti veni cu banala scuza , adunam cu space) la care tu sa nu raspunzi si 1,2 ( la alegerea celui care posteaza) printuri in care sa arate ca filmarea este facuta pe linkmania.

Posted

toti care sunt prinsi cu macro , acelasi raspun " am fost on si nu am vrut sa raspund " .

EU AM LUAT SS 60 PT MACRO IN TIMP CE VORBEAM CU CEL CE MA FILMA .

AI INTELES ????

CU SPACE ADUNI TOT CE E IN JURUL TAU NU DOAR ZEN . :tiphat:

Posted

Ti-am dat mai sus quote la regulament unde zice clar ca daca folosesti aplicatii de tip macro/bot sau clickere care fac si altceva decat sa dea click (elite) iei suspend. Se vede clar din primele 15 secunde ale filmului ca aveai pick la zen. Nu trebuie sa te intrebe de afk, nu trebuie sa se miste pe langa tine. Singurul lucru trebuie sa demonstreze ca tu luai zenul ala de pe jos fara sa iei si altceva ( nu incerca sa zici ca luai cu space, vezi pe la diverse un topic de acu ceva timp in care culegi zen cu space de pe jos; sa vezi diferenta intre a culege cu space si elite. )

Ps. Closed.

Daca nu iti convine decizia fa topic la banati(daca nu ai facut deja). Daca chiar crezi ca avem ceva cu tine personal si dam asa suspenduri aiurea cum zici tu esti invitat in topicul Acesta. Atentie la acuzatiile nefondate la adresa serverului/regulamentului si implicit moderatorilor (se sanctioneaza).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...