Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

krauss

Stationare

Recommended Posts

Posted

nu mai comentez. neuronii nu vor invinge niciodata impotriva hormonilor folositi cu scopul de a gandi.... maturizeaza-te si fi atent cine a fost dupa ultimul d/c primul pe tarc.... #-o

deja lungim prea mult acest topic sper sa se solutioneze odata.

Posted

nu mai comentez. neuronii nu vor invinge niciodata impotriva hormonilor folositi cu scopul de a gandi.... maturizeaza-te si fi atent cine a fost dupa ultimul d/c primul pe tarc.... #-o

deja lungim prea mult acest topic sper sa se solutioneze odata.

mai taci ... doamne iarta-ma ca tu ai un neuron si ala scrantit :| da-ne pace !

Posted

Cosmine, te rog nu-ti mai expune frustrarile unei vieti sexuale netrecute de stadiul mainilor aici, nu-si are rostul. iar tu, tassadar, ma bucur ca ai comentat, deoarece ai reusit singur sa te faci de ras..... inca odata iti multumesc :)

Posted

Cosmine, te rog nu-ti mai expune frustrarile unei vieti sexuale netrecute de stadiul mainilor aici, nu-si are rostul. iar tu, tassadar, ma bucur ca ai comentat, deoarece ai reusit singur sa te faci de ras..... inca odata iti multumesc :)

opa miroase a jigniri din partea ta...tu esti suparat pe viata mi se pare , hai ignore si closed sper...

Posted

incep sa cred ca , copilul ala al tau e infiat. imi este mila de el la ce tata are nu inteleg cum o sa creasca. nu esti in stare sa te duci la servici iti petreci viata pe mu. esti un frustrat. pe toata lumea critici , insa tu nu te uiti la tine.

Posted

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) chiar m-ai amuzat. esti bun la stand-up comedy.

whatever. clar ca nu se va rezolva ceva dupa cum se vede si nu mai vreau sa ma cobor la mintea a doi copii, este chiar jenant. admini va rog inchideti topicul retrag plangerea deoarece nu prezinta interes. inca odata multumesc odyzzeus pentru loguri.

sa aveti o zi buna :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...